“Holiday in Tenerife. EU  - A Tenerifei luxus nyaralások szakértője!”

Főoldal

Holiday in Tenerife.EU

Kapcsolat Programok Szállás Főoldal Autóbérlés Főoldal

LORO PARK


A Loro Park a Kanári-szigetek és talán a világ egyik leglátogatotabb attrakciója, egy “kötelezö programm”. Kicsiknek és nagyoknak, a szigetet elsö ízben meglátogató és a sokadjára visszatérö törzsutasoknak egyaránt ajánljuk ennek az egyedülállö parknak a megtekintését. A 135.000 m2 alapterületü parkot az elmúlt majdnem 43 évben  közel 30 millió turista látogatta meg.

Az 1972-ben alapitott Loro Park Puerto de la Cruzban található, amint a neve is mutatja  a világ legnagyobb papagáj-gyüjteménye, több mint 3000 papagáj 300 különféle fajtában él a parkban. A parkban több fantasztikus élö-állat show-t tekinthetnek meg a vendégek: delfin-, fóka, orka- és papagáj showt. A parkban van pingvinház, cápa –alagút,  van  orchidea-ház, útközben lefotózhatjuk a gorillákat, a csimpánzokat és az alligátorokat, vagy a flamingókat is. Itt található a világ legmodernebb akváriuma, amely a látogatót a lenyügözö víz alatti világba kalauzolja: az Amazonas vidékén elö piranyákat és csodaszép színes trópusi halakat is lencsevégre lehet kapni.

A 18 és fél méter hosszú cápa-alagútban sétálva a cápák, amelyek hét különbözö fajtában képviseltetik magukat,  közvetlenül a fejünk felett úszkálnak. Európa legnagyobb delfináriumának 3 medencéje van, egyikben mutatják be a delfinek a nagyközönségnek a showt, a másikban pihengetnek, a harmadikban pedig a “ betegszoba van”, mindhármat közvetlenül töltik fel óceánvízzel.

A világ legnagyobb pingvinháza az Antaktisz kicsinyitett mása, állandóan -2 Cº fok van. A látogató kényelmesen rááll egy mozgó-szalagra, és amíg körbeforog a pingvinház körül mind a 3 különbözö fajtájú pingvin, többek között a királypingvin, és a többi sarkvidéki élölény életével és szokásaival is megismerkedik. Az állatok mellett a növényvilág is lenyügözö a parkban. Csodálatosan gondozott trópusi és szubtrópusi növénycsodák  díszítik a parkot.

A park naponta 8:30-18:45-ig tart nyitva.


A parkban több étterem, kávézó és ajándékbolt is található.

A belépö ára tartalmazza az összes showmüsor megtekintését egy napon.


Prémium belépö: a belépöjegy mellett az egy és ¾ órás  Discovery Tourt, “ mi van a kulisszák mögött” is tartalmazza, emellett egy háromfogásos ebédet itallal, minden showmüsorra külön lefoglalt VIP helyek vannak biztosítva, és egy teljes útvonal leírás .


Discovery Tour: a Discovery Tour bemutatja a park és lakóinak kevésbé ismert arcát és  különlegességeit, a látogatók bepillantást nyernek a színfalak mögé. Tudja hogy mennyit nyom egy orka? Vagy hogy miert van egy csoport agglegény az orkák között? Mit esznek a pingvinek? A közel egy és ¾ órás vezetés közben a park idegenvezetöi érdekes részletekkel szolgálnak és nevettetö történeteket mesélnek az állatok viselkedési szokásairól, a park müszaki berendezéseiröl, a kezdetekröl, és a parkot müködtetö mechanizmusról. A Discovery Tour spanyol, angol, német, francia és holland nyelven van.A Twin-ticket jegy tartalmazza a belépők árát a Loro Parkba és a Siam Parkba!


Loro Park  - Puerto de la Cruz

Ajánlatkérés


38 € / fő


Alap felnőtt :Alap gyerek :
(6 és 11 év között)  Prémium felnőtt :Prémium gyerek:
(6 és 11 év között)Prémium mini :
 (3 és 5 év között)


26 € / fő


41 € / fő


11 € / fő


7 € / fő


61 € / fő


14€ / fő

 

Discovery Tour felnőtt : Discovery Tour gyerek :
(6 és 11 év között)