+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Miért pont Tenerife a tökéletes álomnászút helyszíne? 

Tenerife galéria

Miért Tenerife az álomnászút tökéletes állomása?

5+1 pontban elmondjuk az álomnászút receptjét

Hamarosan itt a nyár, és ezzel együtt a nászutas időszak is. Hétről hétre szerelmes párok mondják ki a boldogító igent. Majd maguk mögött hagyva a dolgos hétköznapokat, elindulnak álomnászútjuk irányába, lehetőleg valamilyen óceánparti, tengerparti országba.

Mondhatjuk, hogy sokaknak az álomnászút egyet jelent a homokos óceánparttal, pálmafákkal, gyönyörű naplementével, meleg napfénnyel, koktélokkal és örök mosollyal. És elmondható az is, hogy azonnal egy nagyon távoli ázsiai vagy amerikai úticél jelenik meg a szemei előtt.

Nekünk viszont van egy jó hírünk: nem kell órákat, kontinenseket átrepülni azért, hogy pontosan olyan helyen töltsük a mézes heteinket, mint amikről fentebb írtunk. Európán belül is van ilyen hely, szerintünk a legtökéletesebb nászút helyszíne itt található meg. Ez a hely nem más, mint maga Tenerife.

Tenerife galéria

Miért is mondjuk Tenerife szigetére, hogy álomnászút helyszín?

Pontosan azért, mert ez a sziget már önmagában olyan élményeket, programokat, látnivalókat rejt, melyek máshol együtt egy helyen, nem található meg. És éppen ezért az egyik legtökéletesebb álomnászút helyszíne!

Összegyűjtöttünk 5+1 pontot, amiért Tenerife legyen az első helyen, ha most szeretnéd az álomnászutadat leszervezni még idén őszre vagy akár a téli időszakra. Igen, jól látod, a téli időszakban is jöhettek hozzánk, hiszen Tenerifén mindig süt a nap, és mindig fantasztikus idő van.

De jöjjön most már tényleg az az 5+1 pont:

  1. Földrajzi adottság: akármilyen meglepő, de Tenerife Spanyolországhoz tartozik, és így még európai ország. Bár Afrika partjaihoz sokkal, de sokkal közelebb van. Mivel európai ország, így a szokások is inkább európaiak, az ételek is európaiak, ezért az ízvilága sem tér el radikálisan a tőlünk megszokottól.
  1. Nem kell védőoltás: biztosan ti is tapasztaltátok vagy tudjátok, hogy ha az ázsiai vagy dél-amerikai, esetleg afrikai országokba utaztok, akkor mindenféle oltást kell kérnetek. Nos, Tenerifére nem kell semmilyen védőoltás, hiszen itt nincsenek olyan rovarok, bogarak, melyek miatt szükséges lenne ez a fajta elővigyázatosság.
  1. Nem kell vízum: mivel európai ország, spanyol terület, így nem kell vízum, nem kell beutazási engedély. Elegendő egy érvényes személyi igazolvány és/vagy útlevél, és máris lehet utazni a szigetre. Bár javasoljuk, hogy az európai egészségbiztosítási kártyát mindenképpen váltsátok ki, mielőtt ide érkeztek.
  1. Óceánpart: Tenerifén – az Atlanti óceánnal körbeölelt sziget lévén – fantasztikus óceánpartokon tudtok sétálni: homokos és apró köves, vulkanikus fekete partok izgalmas ütemben váltják egymást. Érdemes kipróbálni, már az élmény is magával ragadó, ahogy mezítláb sétáltok a különböző partokon. Sőt, nem csak sétálni tökéletes az óceánpart, hanem a legszebb nászutas fotók is itt készülnek: óceánpart, napfény, finom szellő, pálmafák…

5. Közelség: repülővel Tenerife csupán 5 óra útra van átszállás nélkül. Ha azt vesszük, ez nem nagy idő, ha óceánpartra és pálmafára vágyunk. Direkt járatok indulnak Budapestről az év minden szakában.

Tudj meg többet Tenerife nászutakról és kérj személyre szóló árajánlatot.

Tenerife dél: Az örök napsütés régiója, igazi turista paradicsom

Nézd meg nászutas kis videónkat.

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife