Közjegyzői sorsolás időpontja: 2023. március 21.

nap
óra
perc
mp

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5*  álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy akár egy e-book árából is eljuthatsz az örök tavasz szigetére? 

Oké, ehhez egy kis szerencsére is szükséged lesz, de ha velünk játszol, akkor akár 200 € kedvezményt is garantálunk neked a következő utazásod árából. 

Így gond nélkül megemelheted egy csillaggal az idei nyaralásod színvonalát.

Biztosítsd be az idei nyaralásodat!

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Egész évben dolgozol, ellátod a feladataidat és cipeled a hétköznapok súlyát, megállás nélkül. Ám, amikor végre megérzed az arcodon az első meleg napsugarakat, akkor hirtelen megcsap a szabadság és a kalandok szele. Tűkön ülve várod az idei nyaralásodat. Igaz?

Minél közelebb jön a főszezon és az áhított pihenés ideje, annál nehezebb lesz megfelelő szállást és repülőjegyet találnod, hogy méltó módon kipihenhesd az egész éves fáradalmaidat. Ha halogatod a döntést, könnyen lehet, hogy az igazán neked való szállodákról lecsúszol, és két választásod marad:

 • beéred egy olyannal, ami nem igazán felel meg az igényeidnek, és végig szívod majd a fogadat az utazás alatt,
 • vagy itthon maradsz, mert a drágább ajánlatokat már nem szívesen fizeted

Gondoskodunk róla, hogy idén ne kelljen kompromisszumot kötnöd!

Bármilyen bizonytalan is a jövő, nem hagyhatod elúszni a lehetőséget, hogy élvezd az életet. 

Ezért olyan ajánlatot hoztunk neked a Holiday in Tenerife csapatával, amivel már most hátradőlhetsz, mert a fantasztikus nyaralásod borítékolva lesz – sőt, akár meg is nyerheted!

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Tenerifén megtalálsz mindent, amiről álmodtál, és még többet is

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Ha jártál már a Kanári-szigetek ékkövén, Tenerifén, akkor tudod, hogy itt esélyed sincs unatkozni. Ez a pálmafás, homokos partokkal körülölelt sziget lehet az aktív pihenés, szörfözés vagy túrázás fellegvára, de akár a napon dőzsölés és koktélozás tökéletes helyszíne is. Ahogy neked a legjobb!

Viszont, ha még nem jártál ezen az elérhető közelségű, mégis egzotikus szigeten, akkor – sajnálom, hogy ezt így kell megtudnod, de – egyszerűen nem hagyhatod ki! 😉

Hidd el, nincs jobb időpont, hogy végre ellátogass ide, mint az előttünk álló nyár. Az életet élni kell – a világot, és Tenerifét pedig látni!

Egy szelvény, ami elrepíthet az óceánig

Elhatároztuk, hogy 2023-ban segítünk neked eljutni a kedvenc szigetünkre, és azon leszünk, hogy a szokásosnál egy kicsit jobb szállodát és kényelmesebb utazást is kihozhass a pénzedből.

Ezért kitaláltunk egy nyereményjátékot, amiről semmiképpen sem távozhatsz üres kézzel!

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Vegyél részt a sorsoláson, és nyerd meg az 5000 € értékű 5 csillagos, kétszemélyes álomnyaralást Tenerifén, félpanziós ellátással és repülőjeggyel!

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Ehhez nem kell mást tenned, mint választani egyet a szelvénycsomagok közül, és máris bekerülsz a játékba. De ez még nem minden! 

Nyaralni költséges, de a te zsebedben 1 € akár 4 €-t is érhet!

A szelvénycsomagokat úgy raktuk össze, hogy mindenképpen nyerj velük. Ezért bármelyik csomagot is választod, biztosan a tiéd lesz:

 • a Tenerife titkai című útikönyv,
 • és egy kedvezményre jogosító kupon, amivel akár 200 €-t (kb. 76 000 Ft-ot) spórolhatsz a 4 és 5 csillagos nyaralásaink árából!

Ez azt jelenti, hogy a Haladó Napimádó Szelvénycsomaggal 47,99 €-ból valójában 200 €-t nyaralhatsz el, minden kockázat nélkül. Akkor is, ha végül nem te viszed el a fődíjat (de miért is ne vinnéd? 😉).

Nyerd meg a 2023-as, kétszemélyes, 5 csillagos álomutazásodat Tenerife egzotikus szigetére, és hozz ki egy csillaggal többet az idei nyaralásodból!

Ügyfélvisszajelzések

Angi Nagy
Tovább olvasom
Csodás programokat lehet náluk foglalni, kedvenceink az 5 órás hajókázás - delfin nézéssel és Paellaval, italokkal egybekötve, illetve a jetski túrák ❤️❤️ Ezen felül csupa szív emberek, mindenben segítenek 🙏🏽❤️ hálás vagyok, hogy megismertük őket! 🤩 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy fantasztikusan megszervezett nyaralásra vágyik! 🌴
Judit Patócsné Molnár
Tovább olvasom
Mindenkinek ajánljuk jó szívvel Kriszti és Gábor szolgáltatásait. Rajtuk keresztül béreltünk autót a legnagyobb megelégedésünkre, segítettek a Teide felvonó jegyvásárlásban, valamint hajóutat is velük szerveztünk. Ezen túlmenően nagyon sok javaslatot és segítséget kaptunk programjaink szervezéséhez. Igazán kedves és közvetlen embereknek ismertük meg őket.😎❤️🌴🍸☀️
Gergő Márkus
Tovább olvasom
Tina és Gábor sok mindenben segítettek, hogy egy igazán emlékezetes kirándulásunk legyen Tenerifén. Rajtuk keresztül béreltünk autót -kaució és kártya zárolása nélkül- és mentünk el bálnanéző hajókirándulásra. Ezek mellett könyvükből mindent megtudtunk a szigetről, túrázási, étkezési, strandolási lehetőségekről. Szívből ajánljuk Őket! 🙂
Kőfalvi Tamás
Tovább olvasom
Sokszor voltunk már Tenerifén, de soha nem volt még ilyen: először béreltünk végre gond mentesen autót. A Holiday in Tenerife.eu-n keresztül bérelt autós cég nem kért se hitelkártyát, se kauciót és végre olyan kocsit kaptunk, ami probléma nélküliségével hozzájárult a szuper nyaraláshoz. Köszönjük, legközelebb is náluk foglalok☺😉🏝🌞
Ági Kőfalvi
Tovább olvasom
Tenerifére szeretnél utazni akkor ajánlom nektek Tenerife titkai című útikönyvet, ami nem csak, hogy rengeteg hasznos információt tartalmaz, hanem ezt könnyed formában és nem szárazban mint a többi útikönyv. Nem mellesleg, autóbérlésben és hotel foglalásban is szuper segítség Kriszta és Gábor. Reméljük mihamarabb újra látjuk egymást ezen a csodás szigeten.
Nyéki-Fazekas Kata
Tovább olvasom
Szuper, feledhetetlen 2 hét volt! Köszönünk mindent! Van már bőven utazási tapasztalatunk, szeretünk barangolni, felfedezni új helyeket, ezért az igényes szálláson kívül nem volt külön elvárásunk. Ehhez képest fantasztikus, életreszóló élményekkel tértünk haza, amire Gáborék helyismerete nélkül nem juthattunk volna hozzá. Remekül éreztük magunkat, és biztos, hogy még visszatérünk. Örömmel ajánlunk másoknak is!
Éva Varga
Tovább olvasom
Köszönettel tartozunk Gáboréknak. Mi nagyon felkészületlenül érkeztünk a szigetre, mert az utazásunk is bizonytalan volt. A gyors szervező készségüknek köszönhetjük, hogy 2 fantasztikus programon vehettünk részt. Valószínüleg nélkülük nagyon egyhangú lett volna a nyaralásunk. Bátran forduljatok hozzájuk, még az utolsó pillanatban is tudnak jó időtöltést ajánlani.
Dávidné Krizsán Andrea
Tovább olvasom
Ebben a nehéz időkben is, olyan élményt kaptunk a nyaralásunk alatt, hogy biztos visszatérünk. Mindenképp csak ajánlani tudom Gáborékat. Egész nyaralás alatt segítettek minket, hogy az eltöltött idő, igazán maradandó emlékezetes legyen. A könyvük segítségével egy csomó gyönyörű helyre eljutottunk. Az autóbérlés is zökkenő mentes volt. Köszönjük ezeket a csodás élményeket. ❤ ❤
László Varga
Tovább olvasom
Július elején sikerült kijutnunk Tenerifére, mondhatni az első hullámban érkeztünk meg a szigetre. Sajnos még sok helyszin zárva volt , de Krisztina és Gábor segítségének köszönhetően sok helyszínre eljutottunk,amit az Ő és a könyvük segítsége nélkül kihagytunk volna! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az autóbérlés a közreműködésükkel is zökkenőmentesen ment! A programjaik közül a parascending-et és Katamarán hajó utat ajánljuk mindenkinek!! Mi még biztos visszatérünk Tenerifére ! 😉🤙🏼
Judit Halász-Kecskés
Tovább olvasom
Nagyon szuper volt a nyaralásunk és ehhez nagyban hozzájárultatok! Lelkiismeretesek és segítőkészek vagytok, végig maximális biztonságban éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szuper szervezést! Legközelebb is veletek utazunk és már ajánlottunk a barátainknak is! 🙂
Előző
Következő

Hotelek, ahol megszállhatsz, ha velünk tartasz:

HOTEL BOTÁNICO & THE ORIENTAL SPA GARDEN

Hotel Botánico & The Oriental
Spa Garden *****

Élvezd az óceán és a Teide látványát a 3 szabadtéri medence egyikéből. Járd végig a szálloda 4 tematikus éttermét, és kényeztesd magad a 3500 m²-es wellness részleg által nyújtott különleges, pihentető élményekkel. Gyönyörű természeti környezettel és elegáns lakosztályokkal vár rád a Hotel Botánico.

H10 Atlantic Sunset medence

H10 Atlantic
Sunset *****

A szálloda modern épülete mögött elterülő feszített víztükrű medencéből lélegzetelállító kilátás tárul eléd az óceánra.
A gyerek- és állatbarát szállodában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a tökéletes kikapcsolódáshoz: kiváló elhelyezkedés, stílusos környezet és saját csúszdapark.

GRAN TACANDE WELLNESS & RELAX COSTA ADEJE HOTEL Lakosztály oldalsó kilátással az óceánra

Gran Tacande Wellness & Relax
Costa Adeje Hotel*****

Kedveled az exkluzív szolgáltatásokat? Akkor válassz a Gran Tacande szálloda aranyfokozatú szobáiból, és élvezd az igazi luxust. Óriási jacuzzit, hatalmas medencéket és a buja kert látványát kínálja Tenerife egyik legcsodásabb szállodakomplexuma, hogy igazán feledhetetlen legyen a kikapcsolódásod.

Az 5000 Euró értékű kétszemélyes tenerifei nyaralás sorsolásának időpontja:

2023. március 14.

Eddig van lehetőséged beszállni a játékba:

nap
óra
perc
mp

Válaszd ki a neked való szelvénycsomagot, és vegyél részt a játékban!

Kezdő Napozó Szelvénycsomag

 • Esély egy tenerifei álomnyaralásra (2023 júliusba vagy augusztusba,) 5000 euró értékben,
  • 2 fő részére egy mesés 5 csillagos hotelben félpanzióval,
  • (oda vissza) repülőjegy melyhez jár a fejenkénti 32 kg-os bőrönddel, elsőbbségi beszállással és egymás melletti ülőhellyel és jár hozzá 
  • (oda vissza) prémium privát transzfer.
 • Tenerife titkai útikönyv e-book változata, hogy könnyebben fedezd fel a sziget szépségeit. (17.97 €)
 • 50 euró értékű ajándék utalvány, (melyet beváthatsz holiday in Tenerife.eu által szervezett 4 és 5 csillagos, [2023 július vagy augusztusi] nyaralásra)

A csomag ára:

67,97 €

17,97 €

Profi Napvadász Szelvénycsomag

 • Esély egy tenerifei álomnyaralásra (2023 júliusba vagy augusztusba,) 5000 euró értékben,
  • 2 fő részére egy mesés 5 csillagos hotelben félpanzióval,
  • (oda vissza) repülőjegy melyhez jár a fejenkénti 32 kg-os bőrönddel, elsőbbségi beszállással és egymás melletti ülőhellyel.
   és jár hozzá
  • (oda vissza) prémium privát transzfer.
 • Esély egy helikopteres túrára 2 fő részére, ahol tenerife déli strandjait láthatod madártávlatból, ha ezt a csomagot vásárolod a fődíj mellé ezt is megnyerheted. (196 €)
 • Tenerife titkai útikönyv e-book változata, hogy könnyebben fedezd fel a sziget szépségeit. (17.97 €)
 • 200 euró értékű ajándék utalvány, (melyet beváthatsz holiday in Tenerife.eu által szervezett 4 és 5 csillagos, [2023 július vagy augusztusi] nyaralásra)

A csomag ára:

413,97 €

97,97 €

Haladó Napimádó Szelvénycsomag

 • Esély egy tenerifei álomnyaralásra (2023 júliusba vagy augusztusba), 5000 euró értékben,
  • 2 fő részére egy mesés 5 csillagos hotelben félpanzióval,
  • (oda vissza) repülőjegy melyhez jár a fejenkénti 32 kg-os bőrönddel, elsőbbségi beszállással és egymás melletti ülőhellyel és jár hozzá  
  • (oda vissza) prémium privát transzfer.
 • Tenerife titkai útikönyv e-book változata, hogy könnyebben fedezd fel a sziget szépségeit. (17.97 €)
 • 200 euró értékű ajándék utalvány, (melyet beváthatsz holiday in Tenerife.eu által szervezett 4 és 5 csillagos, [2023 július vagy augusztusi] nyaralásra)

A csomag ára:

217,97 €

47,97 €

A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod el.

Gyakran Ismételt Kérdések

1 szerencsés utazni vágyó Szelvénytulajdonost sorsolunk ki közjegyző jelenlétében. Ha a nyertes a Profi Napvadász Szelvénycsomag tulajdonosai közül kerül ki, akkor az 5 csillagos nyaralás mellett egy exkluzív helikopter túrán is részt vehet az útitársával együtt.

A nyertes szelvénnyel 2 fő vehet részt a Holidayintenerife.eu által szervezett álomnyaraláson Tenerife szigetén, szállással 5 éjszakára 2023. július 1.- és augusztus 31. között, 5 csillagos szállodában, félpanziós ellátással, 2 db oda- és visszaútra szóló Budapest-Tenerife repülőjeggyel, 2 db 32 kg-os poggyásszal, prémium privát transzferrel a szálloda és a repülőtér között.

Emellett természetesen mindenki, aki részt vesz a játékban, megkapja a Tenerife titkai útikönyv elektronikus változatát, valamint a csomagjának megfelelő összegű kedvezménykupont.

A sorsolást 2023. március 20-án, közjegyző jelenlétében tartjuk meg. A www.facebook.com/holidayintenerife.eu oldalon élőadásban is közvetítjük majd. A sorsolás pontos időpontjáról is itt fogunk tájékoztatást adni.

A nyereményszelvény-csomagok megvásárlására 2023. február 23. 10 óra, és március 16. 22 óra között van lehetőséged. Ezután sajnos már nem fogsz tudni több nyereményszelvényt vásárolni.

Egy számlázási névről csak egy szelvénycsomagot vehetsz, de ha szeretnéd növelni az esélyedet, akkor összefoghatsz a családod többi tagjával is, és az ő nevükben is vásárolhatsz szelvényeket. 

A vásárláskor megadott e-mail címedre elküldjük a játék részleteit, valamint a Szelvénycsomagodban található biztos ajándékokat. A sorsolás után pedig szintén e-mailben vesszük fel a kapcsolatot a szerencsés nyertessel.

A kuponodat beválthatod bármely, a www.holidayintenerife.eu által szervezett 4, illetve 5 csillagos nyaralás lefoglalásakor, 2024. február. 28-ig. A kedvezményt a szállásod, a repülőjegyed, valamint az ellátásod árából írjuk majd jóvá.