Helikopterezés Tenerife felett

Calle Charfa, 38679 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország (0)
from/per person 98

tenerife madártávlatból
tenerife helikopter

Leírás

Helikopterezés Tenerife felett, fedezd fel a sziget szépségeit madártávlatból

 

 

Helikopterezés Tenerifén – Partnerünk exkluzív szolgáltatást kínál Teneife felfedezésére.
Mindazt a lelkesedést és szenvedélyt megosztják ügyfeleikkel, amelyet napról napra megélnek a repülés által. Megmutatják azokat a csodálatos helyeket, amelyeket ez a gyönyörű sziget kínál mindenkinek, aki ellátogat Tenerife szigetére.
Közelebb hoz téged is a természeti és kulturális örökségekhez.

 

 

Flotta:

JET RANGER BELL 206
Négy utas befogadására alkalmas (valamint a pilóta).
Komfortos helikopter minden kényelemmel a rövid és közepes távolságú repülésekhez.

 

Túra útvonalak:

 

 • Déli partvonal
  Távolság: 20km
  Ár: 98€ /fő 

  Elrepül a déli partvonal felett, hogy egyedi és rejtett sarkokat fotózhassunk. Áthaladnak „Puertito” területén, amely a teknősök észleléséről híres hely. Tovább halad a romantikus La Caleta halászfalu és a Golf Costa Adeje útján, amely a sziget egyik legelismertebb golfpályája. Ezután a Playa de las Américas és Los Cristianos szállodai zónája következik.A helikopteres repülés lenyűgöző panorámát nyújt számunkra ezen a helyen. Egy felejthetetlen élmény.

 

 • Partok és Barranco
  Távolság: 30km
  Ár: 145€/fő 

  Át repülünk a romantikus La Caleta halászfalu és a sziget egyik híres golfpályája, a Golf Costa Adeje között. Ezután Playa de las Américas és Los Cristianos szállodai zónája következik.   Ezután megfigyelheted a vulkanikus láva áramlását a Montaña de Guaza-tenger felett. Készülj fel a Roque del Conde fényképezésére, valamint Ifonche és szakadékainak felfedezésére. Meglátjátok a Teide vulkánt, amely 1997 óta szerepel az UNESCO világörökség részeként, és Spanyolország legmagasabb csúcsa.

 • Los Gigantes
  Távolság: 50km
  Ár: 279€ /fő
  Miután felszálltunk, útnak indulunk La Caleta halászfalu irányába, majd a part mentén Playa San Juan felé. Megnézhetjük a csodálatos Gran Melia szállodát Alcalában, amely Tenerife egyik legrangosabb hotelje. Los Gigantesbe érve megcsodálhatjuk a hatalmas, 600 méter magas sziklákat. Ezek a látványos sziklák a sziget nyugati partjának egyik kötelező látnivalója.

 

 • Isla Baja
  Távolság: 85 km
  Ár: 390€ /fő
  Ez a sziget egyik legszebb fényképezésre alkalmas repülése, mivel ötvözi a déli-parti, valamint az északi zöld tájképeit.   Felfedezzük a romantikus halászfalvakat, La Caletát, Alcalát és Puerto San Juan-ot, ezek szállodáit és golfpályáit.Valamint Lo Gigantes kikötőjét és hatalmas sziklafalait, amelyek 300-600 méter magasra emelkednek az óceántól.
 • Luxus Teide Túra
  Távolság: 120 km
  Ár: 495€/ fő
  Készülj fel a lélegzetelállító kilátásokra a sziget páratlan természeti szépségére, valamint az egyedi és felejthetetlen fotók készítésére.   Átrepültök a Kanári-szigetek fő látványosságának területén, amely Európa leglátogatottabb és a világ egyik leglátogatottabb nemzeti parkja. A télen havas Teide vulkán 1997 óta az UNESCO világörökség része, és Spanyolország legmagasabb csúcsa.

 

 

Árak:

 

 • Déli partvonal -Távolság: 20km – Ár: 98€ /fő
 • Partok és Barranco – Távolság: 30km – Ár: 145€/fő
 • Los Gigantes – Távolság: 50km – Ár: 279€ /fő
 • Isla Baja – Távolság: 85 km – Ár: 390€ /fő
 • Luxus Teide Túra – Távolság: 120 km – Ár: 495€/ fő

 

Az Árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Nézd meg videónk a szigetről.

 

 

Olvasd el blogjainkat.


Vélemények

Vélemény írása
0 vélemény
 • Értékelés

close-link