Helikopterezés Tenerife felett

Calle Charfa, 38679 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország (0)
from/per person 98

tenerife madártávlatból
tenerife helikopter

Leírás

Helikopterezés Tenerife felett, fedezd fel a sziget szépségeit madártávlatból

 

 

Helikopterezés Tenerifén – Partnerünk exkluzív szolgáltatást kínál Teneife felfedezésére.
Mindazt a lelkesedést és szenvedélyt megosztják ügyfeleikkel, amelyet napról napra megélnek a repülés által. Megmutatják azokat a csodálatos helyeket, amelyeket ez a gyönyörű sziget kínál mindenkinek, aki ellátogat Tenerife szigetére.
Közelebb hoz téged is a természeti és kulturális örökségekhez.

 

 

Flotta:

JET RANGER BELL 206
Négy utas befogadására alkalmas (valamint a pilóta).
Komfortos helikopter minden kényelemmel a rövid és közepes távolságú repülésekhez.

 

Túra útvonalak:

 

 • Déli partvonal
  Távolság: 20km
  Ár: 98€ /főElrepül a déli partvonal felett, hogy egyedi és rejtett sarkokat fotózhassunk. Áthaladnak „Puertito” területén, amely a teknősök észleléséről híres hely. Tovább halad a romantikus La Caleta halászfalu és a Golf Costa Adeje útján, amely a sziget egyik legelismertebb golfpályája. Ezután a Playa de las Américas és Los Cristianos szállodai zónája következik.A helikopteres repülés lenyűgöző panorámát nyújt számunkra ezen a helyen. Egy felejthetetlen élmény.

 

 • Partok és Barranco
  Távolság: 30km
  Ár: 145€/főÁt repülünk a romantikus La Caleta halászfalu és a sziget egyik híres golfpályája, a Golf Costa Adeje között. Ezután Playa de las Américas és Los Cristianos szállodai zónája következik.   Ezután megfigyelheted a vulkanikus láva áramlását a Montaña de Guaza-tenger felett. Készülj fel a Roque del Conde fényképezésére, valamint Ifonche és szakadékainak felfedezésére. Meglátjátok a Teide vulkánt, amely 1997 óta szerepel az UNESCO világörökség részeként, és Spanyolország legmagasabb csúcsa.
 • Los Gigantes
  Távolság: 50km
  Ár: 279€ /fő
  Miután felszálltunk, útnak indulunk La Caleta halászfalu irányába, majd a part mentén Playa San Juan felé. Megnézhetjük a csodálatos Gran Melia szállodát Alcalában, amely Tenerife egyik legrangosabb hotelje. Los Gigantesbe érve megcsodálhatjuk a hatalmas, 600 méter magas sziklákat. Ezek a látványos sziklák a sziget nyugati partjának egyik kötelező látnivalója.

 

 • Isla Baja
  Távolság: 85 km
  Ár: 390€ /fő
  Ez a sziget egyik legszebb fényképezésre alkalmas repülése, mivel ötvözi a déli-parti, valamint az északi zöld tájképeit.   Felfedezzük a romantikus halászfalvakat, La Caletát, Alcalát és Puerto San Juan-ot, ezek szállodáit és golfpályáit.Valamint Lo Gigantes kikötőjét és hatalmas sziklafalait, amelyek 300-600 méter magasra emelkednek az óceántól.
 • Luxus Teide Túra
  Távolság: 120 km
  Ár: 495€/ fő
  Készülj fel a lélegzetelállító kilátásokra a sziget páratlan természeti szépségére, valamint az egyedi és felejthetetlen fotók készítésére.   Átrepültök a Kanári-szigetek fő látványosságának területén, amely Európa leglátogatottabb és a világ egyik leglátogatottabb nemzeti parkja. A télen havas Teide vulkán 1997 óta az UNESCO világörökség része, és Spanyolország legmagasabb csúcsa.

 

 

Árak:

 

 • Déli partvonal -Távolság: 20km – Ár: 98€ /fő
 • Partok és Barranco – Távolság: 30km – Ár: 145€/fő
 • Los Gigantes – Távolság: 50km – Ár: 279€ /fő
 • Isla Baja – Távolság: 85 km – Ár: 390€ /fő
 • Luxus Teide Túra – Távolság: 120 km – Ár: 495€/ fő

 

Az Árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Covid-19 általi változásokat folyamatosan követve az ár-,és a programváltozás jogát fenntartjuk és emellett mindent megteszünk,
hogy ügyfeleinknek biztonságos és kalandokkal teli nyaralása lehessen.

Nézd meg a várható idöjárást.

Olvasd el blogjainkat.

 


Vélemények

Vélemény írása
0 vélemény
 • Értékelés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis viverra, urna vitae vehicula congue, purus nibh vestibulum lacus, sit amet tristique ante odio viverra orci. Nullam consectetur mollis lacinia.
Download this free eBook to learn how to get 15,000 new, unique visitors per month with our proven techniques.
Stay Updated
Written by John Doe, well versed writer at Brainstorm Publication.
close-link