+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Rólunk

Üdvözlünk az oldalunkon!

Holiday in Tenerife.eu csapata

Pár mondat rólunk, hogy megismerjetek minket.
Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor a nevünk.

A szigetbe nyaralásainkkor szerettünk bele. Ekkor határoztuk el, hogy a házasságkötésünk után, az itteni életünket, egy féléves nászúttal kezdjük.

A mézesheteinket Tenerife felfedezésével és a kapcsolati rendszerek kiépítésével töltöttük. Akkor döntöttük el, hogy minden leendő ügyfelünknek segítünk megtervezni és megszervezni a tökéletes nyaralást vagy nászutat.

Szeretnénk magas színvonalat nyújtani minden ügyfelünknek, ezért a legjobb hotelekkel, autóbérlő céggel és fakultatív program szolgáltatókkal dolgozunk együtt.

Miért válassz minket?

Autó
Korrekt autóbérlés
A Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége a partnerünk, több mint 50 éves múlttal rendelkezik és több 10 ezer autója van a szigeteken.
Információ
Helyi <tapasztalat
Itt élőkként rengeteg olyan háttérinformációval rendelkezünk, amit másnál figyelembe se vesznek, így mi sokkal inkább ki tudjuk elégíteni a Te igényeid.
Biztonságos nyaralás
Biztonságos nyaralás
A mi biztosítási partnerünknél bármikor gondoskodhatsz biztonságos nyaralásodról. Ezáltal Te és szeretteid nyugodtan élvezhetitek a nyaralás pillanatait.
Asszisztencia
Magyar nyelvű asszisztencia

Ha szeretnéd, hogy Tenerife szigetén nyaralásod magyar nyelven intézni a megszervezéstől a kivitelezésig, akkor ezt nálunk megteheted. Keress minket bizalommal.

Hotel
Lenyűgöző hotel kínálat

Mi kiválogattuk Neked a legjobb ár-érték arányú hoteleket. Személyre szabottan küldjük ki az igényeidnek megfelelő hotelt.

Programok
Élményekkel teli programok
Közvetlen kapcsolatunk van a szolgáltatókkal, hogy a lehető legjobb élmény mindig garantálva legyen földön, vízen, levegőben.

Fedezd fel velünk Tenerifét

Kérj árajánlatot tenerifei nyaralásra és tekintsd meg programjainkat!