+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Romantikus Tenerife

Tenerife nyaralás és nászút

5 romantikus dolog, amit sehol máshol nem tudsz csinálni, csak Tenerifén

 

 

Csendesen morajló óceán, finoman melegítő napfény, kellemesen enyhe szellő, frissítő citrusos koktél a kézben, lágy chill zene… a nyaralás, amire most mindannyian vágyunk.
És akkor álmodozzunk tovább…
Ha mindezt azzal éled meg, akivel egy életre párt alkotsz… akkor ez az álomnászút, a tökéletes nászút, melyről mindenki álmodik.
De ilyen nászút csak nagyon de nagyon messze, több órányi, sőt akár egy egész napnyi útra van tőlünk. És akkor még nem is beszéltünk a sok-sok kellemetlenségről, amit meg kell tennünk ahhoz, hogy eljussunk Ázsiába vagy akár Dél-Afrikába.
Mielőtt még elhessegetnéd az álomnászút gondolatát pontosan a fentiek miatt, van egy nagyon jó hírünk neked: nem kell a világ másik tájára utaznod, ha egy olyan helyen akarod tölteni életed párjával életetek legszebb hetét. Ez a hely itt van, Európában, méghozzá Tenerife szigetén!

Sőt, Tenerife igazán a hely, ahol az álomnászút megvalósulhat: óceánparton sétálhattok kéz a kézben, de igazi vulkánt is megmászhattok. Holdbéli tájon sétálhattok, majd yachton sétahajózhattok bálnák, delfinek társaságában. Mindezt Tenerifén.

Bizonyára tudod, hogy Tenerife a Kanári-szigetek tagjaként Afrika parjaihoz közel fekszik az Atlanti Óceánban, és ezért a mediterrán éghajlat jellemzi. Ez lehetővé teszi, hogy egész évben szinte nyár van, folyamatos napfény kellemes meleggel. A nászutas szezon így Tenerifén januártól egészen decemberig tarthat. És pontosan ezért a legtökéletesebb választás, ha olyan helyet kerestek, ahol az aktív és a passzív pihenést változatosan tudjátok élvezni.

 

 

De mi is az az 5 romantikus dolog, melyet csak Tenerife szigetén tehetsz meg:

 

1.  Romantikus hajókirándulás bálna, delfin kísérettel:

nincs még olyan hely, ahol a romantikus hajókázást delfinek vagy éppen bálnák társaságában tudjátok eltölteni és közben egy több mint 3700 méteres vulkán látképét nézheted. Egy életre szóló élmény lesz, ha meglátjátok a játékos delfincsapatok a hajótokkal egy ütemben történő felbukkanását és lemerülését.

 

 

2. Teide felvonó:

a világ harmadik legmagasabb vulkánjának megmászása és egy hihetetlen közös fotó készítése.  A Teide-felvonóval lehet a csúcsra feljutni, ahol elképzelhetetlen látványt nyújtanak a Kanári-szigetek, a lent elterülő táj, a hegycsúcsok között lemenő nap, éjszaka pedig a kéznyújtásra levő csillagok.

 

 

3. Corona Forestal holdbéli táján sétálhattok, amit Pasaje Lunar néven találhattok meg:

Tenerife hegyeinek legmagasabb lejtői olyan világot rejtenek, melyeket szinte csak a sci-fi filmekben láthattatok. A holdbéli táj jellegét a számos stilizált kúpformájú képződménynek köszönheti, melyek együttesen egy modern katedrálisra hasonlítanak. Tökéletes romantikus kikapcsolódás eljutni erre a vidékre, hiszen egy közepesen erős gyalogösvény vezet ide Villaflor falujából. Készüljetek: az út oda-vissza 13 km, tökéletes lehetőség hosszabb beszélgetésre, romantikázásra.

 

 

4. 1000 éves sárkányfa társaságában naplementét élvezni:

Tenerife egyik ikonikus látványossága, az 1000 éves Drago Milenario névre hallgató sárkányfa, amelyet Icod de los Vinos-ban találhatsz meg, és egész Európában párja nincsen. Csodálatos látvány a naplemente ennek a fának a közeléből, próbáljátok ki!

 

 

5. Tenerifei titkos strandok:

mivel Tenerife az Atlanti Óceánnal van körülvéve, így akármerre is indultok, strandot mindenhol találtok. DE! A legjobb és legtitkosabb strandok nem fedik fel magukat olyan könnyen a turisták előtt :). Fantasztikus romantikus pikniket tudtok tartani Tenerife fekete homokos tengerpartján, melyet máshol nem találhattok meg.

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife