+36 29 555 998 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1

Holiday In Tenerife EU

Hogy miért döntöttünk úgy, hogy könyvet írunk Teneriféről?

Együtt Tenerifén - Tenerife szerelmesei vagyunk, amit neked is látni kell és átérezni, mint amit mi érzünk - Holiday in Tenerife

Sokan tudjátok, hogy 2020. június 1-től kapható saját interaktív útikönyvünk, melynek címe, Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme.

Az előrendelés folyamán megjelent egy cikk Rólunk, valamint a könyvről az Utazómajomnál.

Többek között megtudhatjátok azt is, hogy miért épp Tenerifét választottuk lakóhelyünknek; miért írtunk útikönyvet Teneriféről és, hogy kiknek ajánljuk könyvünket!

Álomnyaralás

Hogyan kezdődött? Miért épp Tenerife?

Egymástól függetlenül is nagyon szerettünk utazni, megismerkedésünk után pedig már együtt hódoltunk ennek a szenvedélynek. Mivel mindketten inkább az állandó napsütéshez vonzódunk, így esett a választás egyik évben Tenerifére és teljesen beleszerettünk. Olyannyira megtetszett nekünk, hogy 2017-ben nászútra is ide utaztunk, tudatosan 6 hónapra. Elkezdtük felépíteni a vállalkozás alapjait, felfedeztük a szigetet, kapcsolatokat építettünk. – meséli Kriszti

Miért döntöttetek úgy, hogy könyvet írtok Teneriféről? Nincs elég útikönyv a piacon?

Ilyen biztos, hogy nincs, mert ez jóval több, mint egy útikönyv! A hagyományos útikönyvek sok esetben olyan információkat tartalmaznak, melyek sokszor már elavultak. Emellett nem a lényegre fókuszálnak: 1-2 hét ugyanis édes kevés felfedezni a szigetet. Nem az összes létező látnivalót kell felsorakoztatni, hanem első körben a legfontosabbakat.

A teljes cikket ide kattintva megtekinthetitek!

Rendeld meg könyvünket és Fedezd fel velünk Tenerifét!

Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyönygszeme című könyv megrendelése!

Nézd meg Teneriféről készült videónkat!

7+1 Tipp a tökéletes tenerifei nyaraláshoz

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Egy nyaralás számos buktatót rejt, kerüld el ezeket már az elején! Ha azt szeretnéd, hogy fantasztikus legyen a tenerifei nyaralásod, akkor használd a kalauzunkat a tervezéséhez! Ezzel a 7+1 tippel garantáltan a legtöbbet hozod ki az utazásból, és csakis csodálatos élményekkel térsz majd haza!
Tipp Tenerife