+34 604 238 618 (Gábor)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1

Tenerife nászút

Nászút Tenerife szigetén

A házasságkötés két ember életének egyik legszebb állomása, egy csodálatos közös kalandjának kezdete.

Az esküvőt követő nászút pedig  a legelső romantikus utazás, mint ifjú férj és feleség, ami egy varázslatos, örök emlék marad az életetekben.

Éljen az ifjú pár!

Az esküvő napja bár mindkét fél számára igazi mérföldkőnek számít, ahhoz semmi nem fogható, amit a menyasszony él át a szervezés hónapjaiban.

Kislány kora óta dédelgetett álmait végre valóra válthatja. Végre igazi hercegnő lehet. Szeretné, ha minden tökéletes lenne.

Már mindent réges rég megálmodott, tudja, milyen ruhát fog viselni, hogyan lesz feltűzve a haja a nagy napon, talán már a nászút helyszínét is kinézte, ami igazán méltó az egybekelést követő ünneplésre.

Tökéletes nap, tökéletes nászút

A lagzi izgalmai után nincs is annál romantikusabb, mint nekivágni az első közös kalandnak, távol mindentől és mindenkitől.

Az ifjú pár semmi másra nem vágyik, csak egymás társaságára egy fantasztikus nászutas lakosztályban, sok-sok pihenésre, feltöltődésre, közös élményekre egy mesés helyszínen. Számos varázslatos, külföldi helyszín és nászutas ajánlat közül választhatnak ma már a mézesheteiket tervező párok, de ezek közül egyértelműen kiemelkedik a páratlan szépségű Tenerife, az örök tavasz szigete.

Romantikus nászút

Tenerife, a Kanári szigetek ékköve

Nászút a romantikus Tenerifei tengerparton

Tenerife a maga 2034 km2-ével a Kanári-szigetek legnagyobb és legkedveltebb szigete, mely 1200 kilométerre fekszik Dél-Spanyolországtól. Homokos és vulkanikus partjaival, valamint számtalan programlehetőségével azonnal rabul ejti az ide látogatókat.

Az örök tavasz szigetének is nevezik, hisz itt a leghidegebb januári-februári időszakban is 22 °C körüli a levegő hőmérséklete, ami az ottani mikroklíma miatt 26-27 °C-nak felel meg.

A sziget hosszú évek óta változatlanul közkedvelt nászút helyszín, méltán tartják a legjobb és legszebb nászutas helyek egyikének. A mézesheteiket töltő párok garantáltan nem fognak csalódni Tenerife páratlan szépségében és a benne rejlő lehetőségekben!

Ha nászút akkor Tenerife

Tenerife, a változatosság szigete. 

Míg az északi területek fenyőerdőkkel, szőlőültetvényekkel, virágokkal tarkítottak, középen található a Teide vulkán misztikus, sivatagos területe, délen pedig fantasztikus homokos strandok várják az ifjú házasokat állandó jó idővel.

Hol máshol van meg ez a változatosság ilyen lenyűgöző egyensúlyban?

Északon ködös, hűvösebb idő, majd pár órányira a szikrázó napsütésben tündöklő 25-30 °C-os strandok az óceán partján.

Az ide látogató nászutas párok egész biztosan nem fognak unatkozni, hisz kalandból és változatosságból itt van bőven.

Tenerife az a csodás sziget, ahol bármilyen nászútról is álmodsz, itt biztosan meg tudod valósítani.

Túralehetőség, izgalmas kalandok, vulkánlátogatás, lélegzetelállító tájak csak arra várnak, hogy közösen felfedezzétek, ha van kedvetek hozzá.

A sziget nem nagy, autóbérléssel könnyedén bebarangolhatjátok minden zegzugát. Ellenben, ha passzív pihenésre vágytok, várnak akár a gyönyörű strandok, akár a nászutas wellness óceáni kilátással, illetve egymást érő, jobbnál jobb éttermek és bárok. Tenerife a tökéletes nászutas úticél mind az aktív, mind a passzív pihenés szerelmeseinek!

Miért pont Tenerife

Tenerife nászút

Miért épp minket válasszatok?

Kriszta és Gábor Tenerifei nászutak és prémium nyaralás szervezői

Házaspárként pontosan tudjuk, hogy a nászút egyszeri és megismételhetetlen közös élmény. Épp ezért a ti elégedettségetek és boldogságotok a mi szívügyünk.

Továbbá:

A ti elégedettségetek és örömötök a mi boldogságunk. Éppen ezért összegyűjtöttünk számotokra néhány gyakorlati jó tanácsot az elmúlt évek tapasztalataiból, hogy a nászutatok egy valóban páratlan, különleges élmény maradjon számotokra.

4* fölötti hotelek

A nászutas ajánlatok böngészése során mindenképp tartsátok szem előtt, hogy a legjobb nászutak a gondtalan pihenésről és a kikapcsolódásról szólnak, amit leginkább a minimum 4*-os hotelek tudnak biztosítani.

All inclusive-ot inkább ne

A nászút egyik célja, hogy minél több közös élményt gyűjtsetek, olyan programokon, kalandokban vegyetek részt, amelyeket úgy meséltek majd az unokáitoknak, mintha csak tegnap éltétek volna át őket. Éppen ezért a legfontosabb nászút tippek között említjük, hogy all inclusive ellátást választani teljesen felesleges. Vagy nem tudjátok kihasználni, ha pedig igen, akkor kimaradtok egy sor fantasztikus élményből.

Autóbérlés

Egy rosszul megválasztott autókölcsönzés miatt lerobbanni valahol a semmi közepén nem épp szívderítő, amikor az ember a nászútján ünnepelne. Nagyon fontos csakis megbízható helyről, papírokkal rendelkező autót, hivatalos módon bérelni. Nem éri meg ezen spórolni!

Magyar nyelvű “after Wedding” nászútas fotózás:

1,5 órás kreatív óceánparti fotózás (akár saját esküvői ruhádban)

 

Kérhető extrák:

FONTOS INFORMÁCIÓK NÁSTUTAS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ

Miután kitöltöd az űrlapot, mi az információk alapján több, mint 100 hotelből kiválogatjuk a legjobb ár érték arányú lehetőségeket, és ezeket képes ajánlatokban kiküldjük e-mailben pár napon belül. Küldd el a kitöltött űrlapot, és fedezd fel velünk Tenerifét!

Kérj most személyreszóló árajánlatot

A küldés gomb megnyomásával a Szolgáltató rögzíti a ajánlatkérését az adatkezelési tájékoztató és ÁSZF szerint.