Nászút Tenerife szigetén

A házasságkötés két ember életének egyik legszebb állomása, egy csodálatos közös kaland kezdete. Az esküvőt követő nászút pedig  a legelső romantikus utazás, mint ifjú férj és feleség, ami egy varázslatos, örök emlék marad az életetekben.

Éljen az ifjú pár!

Az esküvő napja bár mindkét fél számára igazi mérföldkőnek számít, ahhoz semmi nem fogható, amit a menyasszony él át a szervezés hónapjaiban. Kislány kora óta dédelgetett álmait végre valóra válthatja. Végre igazi hercegnő lehet. Szeretné, ha minden tökéletes lenne. Már mindent réges rég megálmodott, tudja, milyen ruhát fog viselni, hogyan lesz feltűzve a haja a nagy napon, talán már a nászút helyszínét is kinézte, ami igazán méltó az egybekelést követő ünneplésre.

Tökéletes nap, tökéletes nászút

A lagzi izgalmai után nincs is annál romantikusabb, mint nekivágni az első közös kalandnak, távol mindentől és mindenkitől. Az ifjú pár semmi másra nem vágyik, csak egymás társaságára egy fantasztikus nászutas lakosztályban, sok-sok pihenésre, feltöltődésre, közös élményekre egy mesés helyszínen. Számos varázslatos, külföldi helyszín és nászutas ajánlat közül választhatnak ma már a mézesheteiket tervező párok, de ezek közül egyértelműen kiemelkedik a páratlan szépségű Tenerife, az örök tavasz szigete.

Tenerife, a Kanári szigetek ékköve

 

Tenerife a maga 2034 km2-ével a Kanári-szigetek legnagyobb és legkedveltebb szigete, mely 1200 kilométerre fekszik Dél-Spanyolországtól. Homokos és vulkanikus partjaival, valamint számtalan programlehetőségével azonnal rabul ejti az ide látogatókat. Az örök tavasz szigetének is nevezik, hisz itt a leghidegebb januári-februári időszakban is 22 °C körüli a levegő hőmérséklete, ami az ottani mikroklíma miatt 26-27 °C-nak felel meg. A sziget hosszú évek óta változatlanul közkedvelt nászút helyszín, méltán tartják a legjobb és legszebb nászutas helyek egyikének. A mézesheteiket töltő párok garantáltan nem fognak csalódni Tenerife páratlan szépségében és a benne rejlő lehetőségekben!

Ha nászút 2020, akkor Tenerife!

Tenerife, a változatosság szigete. Míg az északi területek fenyőerdőkkel, szőlőültetvényekkel, virágokkal tarkítottak, középen található a Teide vulkán misztikus, sivatagos területe, délen pedig fantasztikus homokos strandok várják az ifjú házasokat állandó jó idővel.

Hol máshol van meg ez a változatosság ilyen lenyűgöző egyensúlyban?

Északon ködös, hűvösebb idő, majd pár órányira a szikrázó napsütésben tündöklő 25-30 °C-os strandok az óceán partján. Az ide látogató nászutas párok egész biztosan nem fognak unatkozni, hisz kalandból és változatosságból itt van bőven. Tenerife az a csodás sziget, ahol bármilyen nászútról is álmodsz, itt biztosan meg tudod valósítani. Túralehetőség, izgalmas kalandok, vulkánlátogatás, lélegzetelállító tájak csak arra várnak, hogy közösen felfedezzétek, ha van kedvetek hozzá. A sziget nem nagy, autóbérléssel könnyedén bebarangolhatjátok minden zegzugát. Ellenben, ha passzív pihenésre vágytok, várnak akár a gyönyörű strandok, akár a nászutas wellness óceáni kilátással, illetve egymást érő, jobbnál jobb éttermek és bárok. Tenerife a tökéletes nászutas úticél mind az aktív, mind a passzív pihenés szerelmeseinek!

Tenerife nászút

Miért pont Tenerife?

 • Az év bármely szakában is mondjátok ki a boldogító igent, Tenerife az a sziget, ahol egész évben kirándulhattok, strandolhattok, lubickolhattok az óceánban.
 • Varázslatos tájaival, változatos látványvilágával, gazdag programválasztékával a top 10 nászút helyszín között szerepel.
 • Akár aktív, akár passzív, akár teljesen vegyes programokkal tarkított nászutat képzeltek el magatoknak, Tenerifén minden variációra van lehetőség.
 • Túrázhattok a világ legnagyobb átmérőjű vulkanikus  kráterében, ahol élvezhetitek a vulkán csendjét és érezhetitek az Anaga hegységrendszer babérerdejének édes és fűszeres illatát.
 • A spanyol ételek méltán híresek ínycsiklandó ízvilágukról, melyek páratlan gasztronómiai élményben részesítik a nászutas párokat.

Miért épp minket válasszatok?

 • Házaspárként pontosan tudjuk, hogy a nászút egyszeri és megismételhetetlen közös élmény. Épp ezért a ti elégedettségetek és boldogságotok a mi szívügyünk.

  Továbbá:

 • Csodálatos hotelek közül segítünk megtalálni a számotokra tökéletes nászutas hotelt.
 • Változatos program lehetőségeket szervezünk földön, vízen, levegőben biztonságos, megbízható módon.
 • Profi magyar nyelvű fotózással és videózással örökíthetitek meg azt a pillanatot, amit soha nem akartok elfelejteni.
 • Partnerünk a Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége, mely több mint 50 éves múlttal rendelkezik.
 • Itt élőként hatalmas helyismerettel és kapcsolati rendszerrel rendelkezünk, mindenben készséggel állunk rendelkezésetekre, hogy a nászutas nyaralás valóban feledhetetlen élmény maradjon számotokra.
 • Személyre szabottan mutatjuk meg, melyek a legjobb nászutas ajánlatok 2020-ban is.

[trustindex data-widget-id=85c27c415196337fb354908770]

A ti elégedettségetek és örömötök a mi boldogságunk. Éppen ezért összegyűjtöttünk számotokra néhány gyakorlati jó tanácsot az elmúlt évek tapasztalataiból, hogy a nászutatok egy valóban páratlan, különleges élmény maradjon számotokra.

4* fölötti hotelek

A nászutas ajánlatok 2020-as böngészése során mindenképp tartsátok szem előtt, hogy a legjobb nászutak a gondtalan pihenésről és a kikapcsolódásról szólnak, amit leginkább a minimum 4*-os hotelek tudnak biztosítani.

 

All inclusive-ot inkább ne

A nászút egyik célja, hogy minél több közös élményt gyűjtsetek, olyan programokon, kalandokban vegyetek részt, amelyeket úgy meséltek majd az unokáitoknak, mintha csak tegnap éltétek volna át őket. Éppen ezért a legfontosabb nászút tippek között említjük, hogy all inclusive ellátást választani teljesen felesleges. Vagy nem tudjátok kihasználni, ha pedig igen, akkor kimaradtok egy sor fantasztikus élményből.

 

Autóbérlés

Egy rosszul megválasztott autókölcsönzés miatt lerobbanni valahol a semmi közepén nem épp szívderítő, amikor az ember a nászútján ünnepelne. Nagyon fontos csakis megbízható helyről, papírokkal rendelkező autót, hivatalos módon bérelni. Nem éri meg ezen spórolni!

Ha egy felejthetetlen, egzotikus, élménydús nászútra vágytok a közös életetek kezdetének megünneplésére, akkor irány Tenerife!