+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Miben tudunk neked segíteni, és miért vagyunk mások, mint egy átlagos utazási iroda?

Avagy miért éri meg utazási szakértőinkre bízni a nyaralásod megszervezését.

Sok év tapasztalata, helyismeret, szakmaiság! Mi minden egyes nap azon dolgozunk, hogy megtervezzük nektek az álomutazást, így nektek csak a gondtalan pihenés és élmények maradnak!

Tenerife nyaralás

Több mint 5 éve tapasztalata az utazásszervezésben, sok ezer elégedett ügyfél, és helyi iroda. Mi valóban itt élünk kint, az aktuális hírekkel, tudnivalókkal naprakészek vagyunk, és spanyolul, angolul és természetesen magyarul is beszélünk. Ismerjük a sziget minden egyes pontját, tudjuk melyik hotel hogy néz ki, kívül belül, nemcsak képekről, hanem mindegyikben jártunk. 

Iberostart Grand el Mirador 5* - Star Prestige Superior Lakosztály tengerre néző - Terasz

Tudjuk hol helyezkednek el a hotelek, és milyen szolgáltatások elérhetőek az egyes helyeken. Ismerjük a hotelek környékét is, tudjuk melyik parton vannak, és a közelében milyen szolgáltatások, éttermek vannak, ezért speciálisan a TE igényeidnek megfelelő hotelt fogjuk neked kiválasztani, azt ami a te igényeid szerint, a számodra legmegfelelőbb.

Miben vagyunk mi mások, mint egy átlagos utazási iroda?

A legtöbb utazási iroda, úgy szervezi az utakat és küld vendégeket Tenerifére, hogy többségük soha életében nem járt még a szigeten sem. Nem rendelkeznek több tudással és ismerettel a szigetről, mint te. A hoteleket is csak leírásról és térképről tudják, hogy hol van, és hogy néz ki. A programokon sem vettek még részt, így nincs tapasztalati tudásuk arról, hogy ott tényleg milyen élményben lesz részed. Nincs helyi irodájuk, ezért nincsenek tisztában az aktuális eseményekkel, és ha bármi probléma van, csak telefonon tudnak neked segíteni, míg mi itt vagyunk helyben és bármiben számíthatsz ránk.

Mi viszont itt dolgozunk, élünk és részt vettünk az összes programon, jártunk az összes hotelben, ismerjük az utcákat, éttermeket, és minden helyi információval rendelkezünk a szigetről. 

Spanyol nyelvismeret
Beszélünk spanyolul, így nem kell aggódnod, hogy probléma esetén a nyelvi nehézségek miatt hátrányos helyzetbe kerülsz, mert velünk ez nem történhet meg. 

Felújítás miatti részleges lezárások?

Tisztában vagyunk az aktuális hírekkel és eseményekkel. Például, tudjuk, melyik élményparkban lesz felújítás, és részleges lezárás, és nem arra a napra szervezzük a neked az élményparkos programot. Például a Siam Parkban szeptember második hétvégéjén felújítás miatt több csúszda le lesz zárva. Ezt mi tudjuk, mert itt vagyunk helyben, és a helyi híreket, újságokat naponta olvassuk.

Szórakozás, vagy pihenés?
Tudjuk, hogy hol van a bulinegyed, így ha pörgésre és szórakozásra vágysz, tudjuk melyik a legmegfelelőbb szálloda a számodra. Viszont, ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor tudjuk, mit kell elkerülni, és hol vannak  legcsendesebb szállodák és régiók.

Munkagépek zajára ébrednél vagy madárcsicsergésre?
Egy térkép nem mutatja, hol van építkezés, felújítás, de mi tisztában vagyunk vele, így tudjuk, melyik környék, vagy szálloda a legmegfelelőbb a számodra, hogy ne a munkagépek zajára kelj fel reggel.

Turistacsapdák?
Nagyon sok szolgáltató, kínál jegyeket a népszerű programokra, de nem biztos, hogy a legmegfelelőbb áron. Vannak apróbetűs részek, amiből megtudhatod, mit is tartalmaz a jegy, jegykombinációk, azon a napon érdemes-e menni, megbízható szolgáltató-e? Mit tartalmaz a jegy és mit nem? Van-e felár? Mit érdemes megnézni? A nálunk megvásárolható szolgáltatások és jegyek a legjobb ár-érték arányúak. Megbízható szolgáltatókkal dolgozunk, például a delfin-és bálnales hajókirándulós partnerünk biztonságosan az állatok üldözése nélkül közelíti meg a delfineket.

 

Ha szeretnél többet tudni Teneriféről, akkor az útikönyvünkből még több hasznos információt megtudhatsz a szigetről, ha tippeket szeretnél a tökéletes nyaralásodhoz, akkor kérd a 7+1 ötletünket, a tökéletes nyaraláshoz. Írd be a nevedet, e-mail címedet, és küldjük a tippket, hogy hozd ki a maximumot a nyaralásodból.

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email