+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Kerüld el a buktatókat, és élvezd a személyre szabott, prémium tenerifei nyaraládodat!

Bízd ránk a szervezést: itt helyben lefoglalunk és elintézünk neked mindent, amire szükséged van álmaid nyaralásához!

Egyedi ajánlatok, hogy a nyaralásodból ne hiányozzon semmi

A Holiday in Tenerife.eu szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy neked tényleg csak annyi dolgod legyen, hogy kiválaszd a neked való programokat, és élvezd a nyaralásodat!

  • Nem kell kellemetlen levelezéseket kezdeményezned.
  • Nem kell szállodai alkalmazottakkal telefonálgatnod idegennyelven.
  • Órákig visszajelzéseket tanulmányoznod, hogy talán azt kapd, amiért fizettél.

Utazz velünk, és tapasztald meg az igazán pihentető nyaralás élményét, a szervezéstől a hazaérkezésedig. 

Téged mi partnernek tekintünk, személyre szabott árajánlatot adunk.

Elintézzük neked!

HolidayInTenerife.eu Személyre szabott árajánlatokat és exclusive szolgáltatásokat biztosítunk.

Exkluzív szolgáltatásokat és teljes körű lebonyolítást biztosítunk, mert szerintünk a nyaralásodon minden kényeztetést megérdemelsz.

  • Ismerjük a helyi sajátosságokat, az igazán jó helyeket és a rövidebb utakat. Megosztjuk veled a legjobb tippjeinket.
  • Kapcsolatban állunk a sziget kiemelkedő szolgáltatóival, szállodáival és autókölcsönzőjével.
  • Vállaljuk a kommunikációt, neked csak élvezned kell a kalandokat és a pihenést.
  • Mindig friss információkkal rendelkezünk, ezért biztosan nem érhet csalódás egy váratlan szállodafelújítás, vagy bezárás miatt.
  • Olyan prémium élményekben is részed lehet, ha velünk utazol, mint a helikoptertúra, hajókirándulások, vagy privát transzfer.
  • A felejthetetlen nászutad vagy esküvőd lebonyolításához is rendelkezünk minden eszközzel.
  • Teljes körű, egyedi ajánlatokat alakítunk ki, a te elvárásaidnak megfelelően.

A történetünk

Mi vagyunk Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor, a holidayintenerife.eu megálmodói.

Világ életünkben imádtunk utazni, ezért tudjuk, mennyi utánajárást igényel az igazán neked való nyaralás megszervezése.

Egy tenerifei utazás alkalmával rájöttünk, hogy ez a sziget a tökéletes úti cél. Nem csak a kiegyensúlyozott időjárás és a hosszú, homokos óceánpartok teszik ellenállhatatlanná. A konyhaművészet, a helyiek kultúrája és életvidámsága is lenyűgöző. Menthetetlenül beleszerettünk a szigetbe.

Ideköltöztünk és felkutattuk azokat a kiváló szállodákat, amikben nem csalódhatsz. Olyan egyedi ajánlatokat dolgoztunk ki a partnereinkkel, amikkel sehol máshol nem találkozhatsz.

Holiday in Tenerife.eu csapata

Miért szervezünk álomnyaralásokat?

Hiszünk abban, hogy a nyaralások és utazások a személyiségedre és gondolkodásmódodra hatással vannak. Ilyenkor nem csak újratöltöd az energiaraktáraidat, hogy utána újult erővel vethesd bele magad a megszokott, otthoni mókuskerékbe. Olyan élményekkel gazdagodsz, amikre örökké emlékezni fogsz, és amik szebbé és reménytelivé teszik az életedet.

Ezért minden utazást olyan szenvedéllyel és odaadással szervezünk meg A-tól Z-ig, mintha a sajátunk lenne. Azon dolgozunk, hogy hazavidd magaddal az örök tavaszt. Hogy megtapasztald: létezik a földi paradicsom, és neked is jár, hogy feltöltődve térj haza.  

Miért válassz minket?

Autó
Korrekt autóbérlés

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége a partnerünk. Gördülékeny ügyintézést, azonnali rendelkezésre állást, és kiváló ajánlatokat biztosítunk.

Információ
Helyi tapasztalat

Itt élőként megosztjuk veled azokat az információkat, amiket csak a bennfentesek ismerhetnek. Így biztosan olyan élményt kapsz, amire számítasz.

Biztonságos nyaralás
Biztonságos nyaralás

Biztosítási partnerünk segítségével gondoskodunk a kockázatmentes utazásodról. Te és a szeretteid nyugodtan élvezhetitek a nyaralást.

Asszisztencia
Magyar nyelvű asszisztencia

Mindent magyar nyelven intézhetsz rajtunk keresztül. Átvállaljuk a foglalással járó kommunikációt.

Hotel
Lenyűgöző hotel kínálat

Kiválogatjuk Neked a legjobb ár-érték arányú hoteleket. A személyre szabott ajánlatok közül kedvedre válogathatsz.

Programok
Élményekkel teli programok

Közvetlen kapcsolatunk van a szolgáltatókkal, hogy a lehető legjobb élmény mindig garantálva legyen földön, vízen, levegőben.    

A tenerifei nyaralások szakértői vagyunk

A Tenerife titkai című útikönv szerzőiként, idegenforgalmi szaktudásunk és helyismeretünk segítségével felkutatjuk a legjobb ajánlatokat, és megszervezzük azokat a páratlan kikapcsolódási  lehetőségeket, amiket Tenerife tartogat a számodra. 

Válassz exkluzív programjaink közül!

Nézd meg, milyen egyedülálló élményekkel egészítheted ki a nyaralásodat, ha velünk utazol!

Program ajánlatunk - Tenerife szigetén

Fedezd fel velünk Tenerifét

Kérj árajánlatot tenerifei nyaralásra és tekintsd meg programjainkat!

Ezt mondták rólunk, akik már utaztak velünk

Angi Nagy
Tovább olvasom
Csodás programokat lehet náluk foglalni, kedvenceink az 5 órás hajókázás - delfin nézéssel és Paellaval, italokkal egybekötve, illetve a jetski túrák ❤️❤️ Ezen felül csupa szív emberek, mindenben segítenek 🙏🏽❤️ hálás vagyok, hogy megismertük őket! 🤩 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy fantasztikusan megszervezett nyaralásra vágyik! 🌴
Judit Patócsné Molnár
Tovább olvasom
Mindenkinek ajánljuk jó szívvel Kriszti és Gábor szolgáltatásait. Rajtuk keresztül béreltünk autót a legnagyobb megelégedésünkre, segítettek a Teide felvonó jegyvásárlásban, valamint hajóutat is velük szerveztünk. Ezen túlmenően nagyon sok javaslatot és segítséget kaptunk programjaink szervezéséhez. Igazán kedves és közvetlen embereknek ismertük meg őket.😎❤️🌴🍸☀️
Gergő Márkus
Tovább olvasom
Tina és Gábor sok mindenben segítettek, hogy egy igazán emlékezetes kirándulásunk legyen Tenerifén. Rajtuk keresztül béreltünk autót -kaució és kártya zárolása nélkül- és mentünk el bálnanéző hajókirándulásra. Ezek mellett könyvükből mindent megtudtunk a szigetről, túrázási, étkezési, strandolási lehetőségekről. Szívből ajánljuk Őket! 🙂
Mona Mona
Tovább olvasom
Ajánlom mindenkinek! Egy hetet töltöttem Tenerifèn, kedves Krisztina és Gábor mindenben segítőkészek voltak. Nagyon szép szálloda, nagyon jó programok vártak. Nyelvtudás nélkül nekem nehéz lett volna. Nekik köszönhetően viszont nagyon jól éreztem magam! Legközelebb is jövök! 😊
Natalia Újcz-Takács
Tovább olvasom
Szuper gyors és készséges utazásszervezés. Türelmesek, segítőkészek, a sokadik módosítási kérést is (látszólag 😅) nyugodtan és rugalmasan kezelték. Mindent leszerveztek nekünk, nagyszerű volt az elmúlt egy hét. Köszönjük Krisztina és Noémi a segítségeteket!!! Szívből ajánlom Őket mindenkinek!!!
Nyéki-Fazekas Kata
Tovább olvasom
Szuper, feledhetetlen 2 hét volt! Köszönünk mindent! Van már bőven utazási tapasztalatunk, szeretünk barangolni, felfedezni új helyeket, ezért az igényes szálláson kívül nem volt külön elvárásunk. Ehhez képest fantasztikus, életreszóló élményekkel tértünk haza, amire Gáborék helyismerete nélkül nem juthattunk volna hozzá. Remekül éreztük magunkat, és biztos, hogy még visszatérünk. Örömmel ajánlunk másoknak is!
Éva Varga
Tovább olvasom
Köszönettel tartozunk Gáboréknak. Mi nagyon felkészületlenül érkeztünk a szigetre, mert az utazásunk is bizonytalan volt. A gyors szervező készségüknek köszönhetjük, hogy 2 fantasztikus programon vehettünk részt. Valószínüleg nélkülük nagyon egyhangú lett volna a nyaralásunk. Bátran forduljatok hozzájuk, még az utolsó pillanatban is tudnak jó időtöltést ajánlani.
Dávidné Krizsán Andrea
Tovább olvasom
Ebben a nehéz időkben is, olyan élményt kaptunk a nyaralásunk alatt, hogy biztos visszatérünk. Mindenképp csak ajánlani tudom Gáborékat. Egész nyaralás alatt segítettek minket, hogy az eltöltött idő, igazán maradandó emlékezetes legyen. A könyvük segítségével egy csomó gyönyörű helyre eljutottunk. Az autóbérlés is zökkenő mentes volt. Köszönjük ezeket a csodás élményeket. ❤ ❤
László Varga
Tovább olvasom
Július elején sikerült kijutnunk Tenerifére, mondhatni az első hullámban érkeztünk meg a szigetre. Sajnos még sok helyszin zárva volt , de Krisztina és Gábor segítségének köszönhetően sok helyszínre eljutottunk,amit az Ő és a könyvük segítsége nélkül kihagytunk volna! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az autóbérlés a közreműködésükkel is zökkenőmentesen ment! A programjaik közül a parascending-et és Katamarán hajó utat ajánljuk mindenkinek!! Mi még biztos visszatérünk Tenerifére ! 😉🤙🏼
Judit Halász-Kecskés
Tovább olvasom
Nagyon szuper volt a nyaralásunk és ehhez nagyban hozzájárultatok! Lelkiismeretesek és segítőkészek vagytok, végig maximális biztonságban éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szuper szervezést! Legközelebb is veletek utazunk és már ajánlottunk a barátainknak is! 🙂
Előző
Következő