Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor

ÜDVÖZÖLÜNK AZ OLDALUNKON!

Pár mondat rólunk, hogy megismerjetek minket.
Visnyei  Krisztina és Sajtos Gábor a nevünk.

A szigetbe nyaralásainkkor szerettünk bele. Ekkor határoztuk el, hogy a házasságkötésünk után, az itteni életünket, egy féléves nászúttal kezdjük.

A mézesheteinket Tenerife felfedezésével és a kapcsolati rendszerek kiépítésével töltöttük. Akkor döntöttük el, hogy minden leendő ügyfelünknek segítünk megtervezni és megszervezni a tökéletes nyaralást vagy nászutat.

Szeretnénk magas színvonalat nyújtani minden ügyfelünknek, ezért a legjobb hotelekkel, autóbérlő céggel és fakultatív program szolgáltatókkal dolgozunk együtt.

Miért válassz minket?

Magyar nyelvű asszisztencia

Ha szeretnéd nyaralásod magyar nyelven intézni a megszervezéstől a kivitelezésig, akkor ezt nálunk megteheted. Keress minket bizalommal.

Lenyűgöző hotel kínálat

Mi kiválogattuk Neked a legjobb ár-érték arányú hoteleket. Személyre szabottan küldjük ki az igényeidnek megfelelő hotelt.

Élményekkel teli programok

Közvetlen kapcsolatunk van a szolgáltatókkal, hogy a lehető legjobb élmény mindig garantálva legyen földön, vízen, levegőben.

Korrekt autóbérlés

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége a partnerünk, több mint 50 éves múlttal rendelkezik és több 10 ezer autója van a szigeteken.

Helyi tapasztalat

Itt élőkként rengeteg olyan háttérinformációval rendelkezünk, amit másnál figyelembe se vesznek, így mi sokkal inkább ki tudjuk elégíteni a Te igényeid.

Nyaralj biztonságosan

A mi biztosítási partnerünknél bármikor gondoskodhatsz biztonságos nyaralásodról. Ezáltal Te és szeretteid nyugodtan élvezhetitek a nyaralás pillanatait.

FEDEZD FEL VELÜNK TENERIFÉT!

Tekintsd meg hoteljeinket és programjainkat!