+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Tenerife útikönyv

Tökéletes nyaralásra vágysz, kellemetlen meglepetések nélkül?

Úticélod Tenerife, a Kanári-szigetek gyöngyszeme?

Összegyűjtöttük neked mindazt a tudást egy útikönyv-ben, melynek birtokában elkerülheted a turista csapdákat Tenerife szigetén, amik tönkretehetik a nyaralásod!

Talán veled is előfordult már, hogy:

Tenerife útikönyv

Izgatottan jelentjük be, hogy megtaláltuk a megoldást!

Mindössze egy kattintásra vagy attól, hogy a nyaralás Tenerife szigetén felhőtlen, kalandokkal teli csodás utazás legyen.

Összegyűjtöttük neked a titkokat, melyek megóvnak a turista csapdáktól.

Felejtsd el a bizonytalanságot és a megválaszolatlan kérdéseket!

Bemutatjuk útikönyvünket, mely már több száz példányban elkelt:

Tenerife titkai, avagy a Kanári szigetek gyöngyszeme

és éppen Neked írtuk!

Previous slide
Next slide

Képzeld el, hogy… 

Kik vagyunk mi, és miért szívügyünk, hogy tökéletes nyaralásod legyen Tenerifén? 

Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor vagyunk, és kezdetben Tenerife nyaralásunk célpontja volt csupán. De amint megérkeztünk, azonnal beleszerettünk ebbe a változatos és csodás szigetbe. Nem volt kérdés, hogy egybekelésünk után nászutunk is ide szervezzük, de ezúttal fél évre érkeztünk. Ezt a 6 hónapot nem csak azzal töltöttük, hogy végigjárjuk Tenerife nevezetességeit, hanem azzal is, hogy felkutassuk a legjobb szállodákat, program szolgáltatókat, autókölcsönzőket. Ekkor már körvonalazódott bennünk 2018-ban induló vállalkozásunk víziója, mellyel az volt a célunk, hogy minden ide érkező nászutasnak és nyaralni vágyónak segítsünk megszervezni a tökéletes tenerifei utazást. Ide költöztünk, és azóta több száz párnak és családnak segítettünk megvalósítani a legjobb, legbiztonságosabb és legemlékezetesebb nyaralást. Légy Te a következő! Várunk szeretettel: Kriszti és Gabi
Krizsta és Gábor az utazásod szervezői vagyunk. Tenerife nyaralás

Milyen kérdések megválaszolásában segít Neked az útikönyv?

Éld át velünk a tökéletes Tenerifei utazást!

Rendeld meg a „Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme” című hiánypótló útikönyvünket, hogy átélhesd Tenerife csodáját!

Tenerife titkai
E-book + útikönyv

51.98
26.99
  • TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyv (19,99€ értékű)
  • 1 db névre szóló Tenerife titkai e-book, amelyet az általad kért e-mail címre küldünk (17,99€ értékű)
  • AJÁNDÉK: Fakultatív program utalvány, amely beváltható jetski túrára, delfin- és bálna néző hajótúrára vagy parascendingre (10€ értékben)
  • AJÁNDÉK: Ingyenes magyar, belföldi könyvszállítás (4,00€ értékű)tatív program utalvány, amely beváltható jetski túrára, delfin- és bálna néző hajótúrára vagy parascendingre (10€ értékben)

Tenerife titkai
útikönyv

33.99
19.99
  • TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyv (19,99€ értékű)
  • AJÁNDÉK: Fakultatív program utalvány, amely beváltható jetski túrára, delfin- és bálna néző hajótúrára vagy parascendingre (10€ értékben)
  • AJÁNDÉK: Ingyenes magyar, belföldi könyvszállítás (4,00€ értékű)

Tenerife titkai
E-book

27.99
17.99
  • TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című 1 db névre szóló e-book (17,99€ értékű)
  • AJÁNDÉK: Fakultatív program utalvány, amely beváltható jetski túrára, delfin- és bálna néző hajótúrára vagy parascendingre (10€ értékben)
Popular

Bónuszok a könyv mellé!

Tenerife titkai avagy a kanári szigetek gyöngyszeme útikönyv

Mennyit ér Neked ez az útikönyv, és mennyit profitálhatsz belőle?

Először is fontos tudnod, hogy a tanulópénzt mi már megfizettük helyetted, méghozzá a saját zsebünkből! Fél éves nászutunk alatt, mire kitapostuk az ösvényt, kő keményen megfizettük az árát. Megkerestük a legmegbízhatóbb, legkorrektebb, és ár-érték arányban legjobb szállásokat, szolgáltatókat. Azért írtuk ezt a könyvet, hogy megspóroljuk neked a tanulópénzt, ami összeadva bizony nem kevés. A könyv mindössze egy ebéd ára, de az, ami benne van, tízezreket fog spórolni Neked, és persze sok fejfájástól és aggodalomtól megkímél!

Miért euróban kérjük az útikönyv árát?

Ez ne bizonytalanítson el, magyarok vagyunk, és a útikönyv is magyar nyelven íródott, de Tenerife szigetén élünk, és tenerifei vállalkozásunk van, a bankszámlánk euró alapú. Ilyen egyszerű!

Nem szeretnénk folyton változó valutaárakkal átverni Téged! Bármikor megnézheted, mennyi az aktuális árfolyam, így kiszámolhatod a pontos árat.

Fontos tudnod, hogy a könyveinket magyarországi logisztikai partnerünk szállítja ki magyar raktárkészletről, így a vásárlás után már belföldi szállítással pár munkanap alatt kezedben tarthatod.

Mennyire vagyuk biztosak benne, hogy tetszeni fog?

Pénz visszafizetési garancia
Annyira, hogy 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a könyv, akkor szó nélkül visszafizetjük az árát! Tudjuk, könyveknél ez nem szokás, de mi ennyire hiszünk abban, hogy le sem akarod majd tenni ezt a könyvet!

Rólunk mondtátok

Angi Nagy
Tovább olvasom
Csodás programokat lehet náluk foglalni, kedvenceink az 5 órás hajókázás - delfin nézéssel és Paellaval, italokkal egybekötve, illetve a jetski túrák ❤️❤️ Ezen felül csupa szív emberek, mindenben segítenek 🙏🏽❤️ hálás vagyok, hogy megismertük őket! 🤩 Szívből ajánlom mindenkinek, aki egy fantasztikusan megszervezett nyaralásra vágyik! 🌴
Judit Patócsné Molnár
Tovább olvasom
Mindenkinek ajánljuk jó szívvel Kriszti és Gábor szolgáltatásait. Rajtuk keresztül béreltünk autót a legnagyobb megelégedésünkre, segítettek a Teide felvonó jegyvásárlásban, valamint hajóutat is velük szerveztünk. Ezen túlmenően nagyon sok javaslatot és segítséget kaptunk programjaink szervezéséhez. Igazán kedves és közvetlen embereknek ismertük meg őket.😎❤️🌴🍸☀️
Gergő Márkus
Tovább olvasom
Tina és Gábor sok mindenben segítettek, hogy egy igazán emlékezetes kirándulásunk legyen Tenerifén. Rajtuk keresztül béreltünk autót -kaució és kártya zárolása nélkül- és mentünk el bálnanéző hajókirándulásra. Ezek mellett könyvükből mindent megtudtunk a szigetről, túrázási, étkezési, strandolási lehetőségekről. Szívből ajánljuk Őket! 🙂
Mona Mona
Tovább olvasom
Ajánlom mindenkinek! Egy hetet töltöttem Tenerifèn, kedves Krisztina és Gábor mindenben segítőkészek voltak. Nagyon szép szálloda, nagyon jó programok vártak. Nyelvtudás nélkül nekem nehéz lett volna. Nekik köszönhetően viszont nagyon jól éreztem magam! Legközelebb is jövök! 😊
Natalia Újcz-Takács
Tovább olvasom
Szuper gyors és készséges utazásszervezés. Türelmesek, segítőkészek, a sokadik módosítási kérést is (látszólag 😅) nyugodtan és rugalmasan kezelték. Mindent leszerveztek nekünk, nagyszerű volt az elmúlt egy hét. Köszönjük Krisztina és Noémi a segítségeteket!!! Szívből ajánlom Őket mindenkinek!!!
Nyéki-Fazekas Kata
Tovább olvasom
Szuper, feledhetetlen 2 hét volt! Köszönünk mindent! Van már bőven utazási tapasztalatunk, szeretünk barangolni, felfedezni új helyeket, ezért az igényes szálláson kívül nem volt külön elvárásunk. Ehhez képest fantasztikus, életreszóló élményekkel tértünk haza, amire Gáborék helyismerete nélkül nem juthattunk volna hozzá. Remekül éreztük magunkat, és biztos, hogy még visszatérünk. Örömmel ajánlunk másoknak is!
Éva Varga
Tovább olvasom
Köszönettel tartozunk Gáboréknak. Mi nagyon felkészületlenül érkeztünk a szigetre, mert az utazásunk is bizonytalan volt. A gyors szervező készségüknek köszönhetjük, hogy 2 fantasztikus programon vehettünk részt. Valószínüleg nélkülük nagyon egyhangú lett volna a nyaralásunk. Bátran forduljatok hozzájuk, még az utolsó pillanatban is tudnak jó időtöltést ajánlani.
Dávidné Krizsán Andrea
Tovább olvasom
Ebben a nehéz időkben is, olyan élményt kaptunk a nyaralásunk alatt, hogy biztos visszatérünk. Mindenképp csak ajánlani tudom Gáborékat. Egész nyaralás alatt segítettek minket, hogy az eltöltött idő, igazán maradandó emlékezetes legyen. A könyvük segítségével egy csomó gyönyörű helyre eljutottunk. Az autóbérlés is zökkenő mentes volt. Köszönjük ezeket a csodás élményeket. ❤ ❤
László Varga
Tovább olvasom
Július elején sikerült kijutnunk Tenerifére, mondhatni az első hullámban érkeztünk meg a szigetre. Sajnos még sok helyszin zárva volt , de Krisztina és Gábor segítségének köszönhetően sok helyszínre eljutottunk,amit az Ő és a könyvük segítsége nélkül kihagytunk volna! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az autóbérlés a közreműködésükkel is zökkenőmentesen ment! A programjaik közül a parascending-et és Katamarán hajó utat ajánljuk mindenkinek!! Mi még biztos visszatérünk Tenerifére ! 😉🤙🏼
Judit Halász-Kecskés
Tovább olvasom
Nagyon szuper volt a nyaralásunk és ehhez nagyban hozzájárultatok! Lelkiismeretesek és segítőkészek vagytok, végig maximális biztonságban éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szuper szervezést! Legközelebb is veletek utazunk és már ajánlottunk a barátainknak is! 🙂
Előző
Következő

Ti küldtétek

Már a könyvet és az e-bookot, az elmúlt kevesebb, mint egy év alatt, több mint 300 vásárló vette meg.

Mindezt ebben, a turisztikának nehéz időszakában.

De ennek ellenére már több tucat képet kaptunk tőletek, hogy a könyvünkkel fedezitek fel Tenerife ezer arcát.

Igazán szuper érzés, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapunk.

Ne halogasd szerezd be te is saját példányod.

Abama beach Tenerife útikönyv vélemény
Terasitas Tenerife útikönyv vélemény
Lasamericas Tenerife útikönyv vélemény
Média megjelenéseink
startlap
24hu
retreo-radio
szon
beol

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife