+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Őszi-téli előfoglalás, most még indulóáron.

Az előfoglalási akciónk, aminek keretében 30%-os kedvezményt tudtunk adni a foglalásokra (repülőjegy, szállás, transzfer) a megemelkedett árak miatt véget ért, és most elkezdődtek az őszi-téli előszezonban az foglalások, most még indulóáron.

Az előszezon időszakában az a jó, hogy még elérhetőek a legjobb szolgáltatások, kedvező indulóáron. Ami azt jelenti, hogy az őszi-tél szezonra a foglalások most már elkezdődtek, és fokozatosan egyre többen foglalnak, és innentől kezdve hétről-hétre fognak ugrásszerűen emelkedni az árak, elfogyni a legjobb hotelszobák, legszebb szállások, a népszerű programokra szóló jegyek.

előfoglalás indulóáron

Miért érdemes már most lefoglalni az őszi téli nyaralást?

Amennyiben a legnépszerűbb időszakra tervezed az utazásodat (őszi-tél szünet, karácsony vagy szilveszter), akkor érdemes már most lefoglalni, mert tapasztalatból tudjuk, hogy ennél olcsóbbak nem lesznek, az szinte biztos. A repülőjegyek, szállások árai már csak emelkedni fognak hétről-hétre, minden csak drágul. 

MOST A SZEZON ELEJÉN MÉG ELCSÍPHETED A LEGJOBB ÁRON A LUXUS NYARALÁSODAT TENERIFÉRE! Most alacsony áron tudsz a legjobb hotelekbe foglalni, később már sokkal drágábban fogod tudni ugyanezt a minőséget megkapni.

Ahogy közeledik az őszi-téli szünetek időpontja, és közeledünk a karácsonyi és szilveszteri ünnepekhez, úgy emelkednek hétről-hétre az árak.

Ne hagyd ki az előszezon kedvező árat, foglalj most kedvező áron, a legjobb szálláshelyekre!

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR HA VELÜNK UTAZOL?

Most még indulóáron foglalhatod le a csodálatos Tenerife szigetére nyaralásodat, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kérj személyre szóló árajánlatot most még indulóáron! Utazási szakértőink szívesen segítenek megszervezni a tökéletes nyaralásodat Tenerife napsütéses szigetén.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email