Tenerife Fishing túra

75.00

Egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy fel tudd fedezni, amit kínál számodra Costa Adeje horgászata!

Fedezze fel Tenerife délnyugati partját, ahol a fajok széles választéka található. Menjél kék marlin, fehér marlin, lándzsahal, Wahoo, nagyszemű tonhal, sárgaúszójú tonhal, kékúszójú tonhal, germon tonhal, skipjack tonhal és Mahi Mahi után.

Fedezzd fel Costa Adeje legszebb vizeit!

Kedvezmény:
Indulás:
Összesen: 75
Kategória:

Túra információ

Különleges ajánlat

Leírás

Közös 4 órás túra

A közös túrához a gyönyörű Tenerife Fishing hajóit ajánljuk, amelyek minden olyan eszközzel és felszereléssel vannak felszerelve, amelyek a teljes horgászélmény garantálásához szükségesek. Megtanulhatjuk, hogyan kell elkapni Barracudát, és más fajokat csalikkal és könnyű botokkal. Marlinra, Mahi Mahira, tonhalra, Wahoo-ra és még sok másra is horgászhatunk, s mindezt Tenerife partjainál! A hajók kiváló minőségű Sonar rendszert használnak a halak megtalálásához.

 

A kapitány biztosítja az összes szükséges horgászfelszerelést – botokat, orsókat és felszerelést, valamint élő csalit. Ha további kalandra vágysz, a kapitány tud neked legyező horgászfelszerelést biztosítani, csak szólj neki.

A túra kezdeténél a Tenerife Fishing csapata bevezető beszédet mond, mielőtt elindulnánk a tengerre. Részletesen elmagyarázza az összes technikát és eljárást, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy igazi horgászok legyünk. Az egész folyamat során végig vezetnek minket, ezért nem kell aggódni, hogy nem fog menni a horgászat. 

 

Fedezd fel Tenerife délnyugati partját, ahol a fajok széles választéka található

A Tenerife Fishing túrái 09:00-kor és délután 14:00-kor indul.

 

Tenerife Fishing túra ára

Felnőtt horgász: 75 €

Gyerek 12 éves kor alatt: 59 €

Nézelődő:  59 €

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenerife Fishing túra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük