Tenerife Fishing túra

75.00

Egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy fel tudd fedezni, amit kínál számodra Tenerife élővilága! Fedezd fel velünk Tenerifét!

A túrák reggel 09:00 órakor indulnak Los Cristianos kikötőjéből.
(Szabad helyek függvényében!)

Kedvezmény:
Program dátuma - Kérlek válassz dátumot!
Összesen: 75
Kategória:

Túra információ

Különleges ajánlat

Leírás

Közös 4 órás túra

A közös túrához a Big Game Fishing hajóit ajánljuk, amelyek minden olyan eszközzel és felszereléssel vannak felszerelve, amelyek a teljes horgászélmény garantálásához szükségesek. Megtanulhatjuk, hogyan kell elkapni egy Barracudát, és más fajokat csalikkal és könnyű botokkal. Marlinra, Mahi Mahira, tonhalra, Wahoo-ra és még sok másra is horgászhatunk, s mindezt Tenerife partjainál! A hajók kiváló minőségű Sonar rendszert használnak a halak megtalálásához.

 

A kapitány biztosítja az összes szükséges horgászfelszerelést – botokat, orsókat és felszerelést, valamint élő csalit. Ha további kalandra vágysz, a kapitány tud neked legyező horgászfelszerelést biztosítani, csak szólj neki.

A túra kezdeténél a horgászhajó csapata bevezető beszédet mond, mielőtt elindulnánk a tengerre. Részletesen elmagyarázza az összes technikát és eljárást, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy igazi horgászok legyünk. Az egész folyamat során végig vezetnek minket, ezért nem kell aggódni, hogy nem fog menni a horgászat. 

 

A hal fajtájától és méretétől függően fogási és visszaengedési politikát alkalmaznak. Kifelé menet és a kirándulás során megcsodálható a partvonalra nyíló csodálatos kilátás, és nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy természetes élőhelyükön megtekinthessük a bálnákat, delfineket és teknősöket.

 

Fedezd fel Tenerife délnyugati partját, ahol a fajok széles választéka található

A túrák reggel 09:00 órakor indulnak Los Cristianos kikötőjéből.
(Szabad helyek függvényében!)

 

Tenerife Fishing túra ára

Horgász: 75 €

Nézelődő:  59 €

 

Az Ár tájékoztató jellegű, az ár változtatás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenerife Fishing túra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük