Gyakran Ismételt Kérdések

Árajánlatkérés:

A legegyszerűbb módja az ajánlatkérésnek, ha ajánlatkérő oldalunkon ki töltöd az űrlapot, ami egyből beérkezik rendszerünkbe.

Az árajánlat beérkezését követően felkeresünk telefonon (spanyolországi +34-es országhívójú mobiltelefonról fogunk keresni), hogy átbeszéljük az elképzeléseidet, igényeidet, terveidet, a nyaralás részleteit, hogy ajánlatainkat tényleg személyreszabottan készíthessük el Neked.

E-mailben küldjük ki neked a fényképes, személyre szabott árajánlatot, melyet több száz partner hotelünk ajánlataiból fogunk leszűkíteni a legjobb 2-3 ár/ érték arányúra.

Ha kérdésed merülne fel, az e-mailünkben a ‘Visszahívást kérek’ gombbal jelezheted Nekünk, és mi 1 munkanapon belül felhívunk.

Semmi baj ezzel, mert elsőre lehet, hogy nem találjuk el az ízlésedet. Nyugodtan jelezd nekünk akár e-mailben is, és megpróbáljuk megkeresni neked az igazit.

A fő specialitásunk a 4 és 5 csillagos hotelek.
Esetlegesen néha szoktunk ajánlani 3 csillagost vagy aparthoteleket is.

Foglalás:

Az árajánlatos e-mailünkben az ‘Elfogadom az ajánlatot’ gombra kattintva azonnal jelezni tudod Nekünk, hogy megtaláltad a Neked legmegfelelőbbet ajánlataink közül.
Ez a leggyorsabb módja, de ha nem találod, írj az info@holidayintenerife.eu e-mail címünkre.

Az árajánlat elfogadását követően e-mailben küldünk egy adatbekérőt, amelyen meg kell adni az összes utazó nevét, születési dátumát, érvényes igazolvány számát, amellyel utazni fognak (lehet útlevél vagy személyi igazolvány is), és a postai levelezési címet az utazási szerződéshez (ezekkel az adatokkal tudjuk véglegesíteni a foglalást a feltüntetett árakkal, így fontos, hogy minél hamarabb visszaküld ezt részünkre) 

Elküldjük emailben az utazási szerződést, az utasok és az utazás adataival, melyet aláírva elektronikusan vissza kell küldened nekünk.

Amint megkaptuk az aláírt utazási szerződést, küldjük az előzetesen leegyeztetett fizetési feltételeknek megfelelően a díjbekérőt, melyen megtalálsz majd minden szükséges banki adatot az utaláshoz

Ha 3-4 hónapon belül utazol, akkor az egész összeg esedékes, ha ennél több idő van az utazásig, akkor már 40% kezdőrészlet befizetésével tudsz foglalni, és a második részletet 40 nappal utazás előtt kell kiegyenlíteni, kivétel, ha a partnerek más fizetési feltételt szabnak meg, de ezt jelezzük neked.

Amikor esedékes a fizetésed mi jelezzük neked és küldünk díjbekérőt, nem szükséges észben tartanod, mi figyelünk erre is.

Utazás:

Mi elvégezzük a becsekkolást helyetted és legkésőbb 2-3 nappal az utazás elött küldjük a jegyeket, amit neked maximum csak ki kell nyomtatni és már utazhatsz is.

Tenerifén érkezéskor személyesen várunk majd téged, miután felvetted a bőröndöket, ott várunk a kijáratnál. Kérjük legyen elérhető a telefonod és legyen rajta hangerő, hogy elérjünk.

Ha nálunk foglaltad a transzfert is, akkor mi megkeressük neked és összekötünk a sofőrrel.

Ha ezt rendeled, akkor a sofőr egy Mercedes kis busszal titeket közvetlenül a szállodához visz. Gyorsan a hotelben lehettek és kényelmesen indulhat a nyaralás.

A szállodához érve a recepciónál be kell mutatni a hotel vouchert, melyet előzöleg küldtünk ki (nem szükséges kinyomtatni, telefonon is jó lesz) valamint mindenkitől egy érvényes fényképes igazolványt, a recepciós átadja a kulcsot és el is lehet foglalni a szobát.

Helyi magyar képviselet vagyunk, itt lakunk a sziget déli részén, így az egész itt tartózkodás alatt elérhetőek vagyunk munkaidőben telefonon is, ha bármi probléma, kérdés, fennakadás lenne, mi segítünk neked!

Hazautazás előtti nap kiküldjük emailben a pontos időpontot, hogy mikor vesz fel a transzfer busz, ugyan ott ahol kitett érkezéskor a hotel elött.

Programok:

Ügyfeleinknek már egy hónappal az érkezés előtt ajánljuk a programok lefoglalását, mert így biztos lesz még minden programra foglalható hely.

Ide kattintva megtudod megnézni a programokat, és meg is tudod rendelni őket.

Amint beérkezik a rendelés hozzánk, kezdjük a szervezést. Ahogy megérkeznek a partnereinktől a visszaigazolások, küldjük a jegyeket és a fontos információkat az adott programmal kapcsolatban.

Az emailben amelyikben küldjük a jegyeket, több információt is fogsz találni, többek között egy google linket is, hogy hova kell menni pontosan.

Igazán egyszerűen, vásárláskor csak kell beírnod a kuponkódot, amit emailben kaptál, és webshopunk levonja az összeget.
Kuponkód járhat útikönyv vásárlásért vagy autóbérlésért.
A kuponok nem összevonhatóak.

Autóbérlés:

Ahogy meg van az utazás foglalása, érdemes azonnal lefoglalni az autót is, mert ahogy telik az idő, fogynak az autók és mennek fel az árak. S mivel partnerünknél utolsó pillanatig ingyen lemondhatod a foglalást, így csak akkor kockáztatsz, ha nem foglalsz.

A legegyszerűbb módja az ajánlatkérésnek, ha az autóbérlős ajánlatkérő oldalunkon ki töltöd az űrlapot, ami egyből beérkezik rendszerünkbe.

Mi több hónapon keresztül vizsgáltuk a sziget legnagyobb autóbérlős cégeit, és torony magasan ez a cég a legkorektebb, ezért választottuk partnerünknek.
Több száz autó kiadása után is igazolta, hogy tényleg szuper választás volt nekünk, és utasaink részére is.

A bérelt autót már a reptéren is feltudod venni és leadni, mert partnerünk rendelkezik saját irodával és parkolóval is a helyszínen.
Van lehetőség arra is, hogy kivitessük a hotelhez is, de ahhoz minimum 5 nap egybefüggő bérlés szükséges.

Mivel mi a foglalásnál szinte minden fontos adatot elkérünk és megadunk a foglaláshoz, ezért minimális nyelvtudással is fel lehet venni az autót.

Miután felvetted a bőröndödet, már a poggyász felvételi helységben ott vannak az autóbérlős irodák és rögtön az első a mi partnerünk. Az irodának két oldalán is vannak ablakok, ahol felvehető az autó kulcs.
A kulcs átvétele után a terminállal szemben van az autóbérlős parkoló, ahol szintén az első parkoló a patnerünké, így el se lehet téveszteni.
Az autó a bent megadott sorszámú parkolóhelyen fog állni.

Az általunk megrendelt autóhoz küldött voucher szükséges, és a sofőr jogosítványa, valamint személyi igazolványa vagy útlevele.
Érdemes a voucher-re nyomtatott betűkkel ráírni az otthoni levelezési lakcímet és egy telefonszámot az országhívóval leírni, mert ezt szokták még kérni felvételkor.
Másodlagos sofőr beíratása csak a helyszínen lehetséges és ingyenes, egy jogosítvány kell hozzá.
Az autóbérlés árát lehet készpénzzel és kártyával is fizetni, mint a benzin depozitot.
A benzin depozit összege attól függ, hogy mennyi üzemanyag van az autóban, de nagyából egy közepes méretű autó teli tankja 50-60 euró. Ha meg kaptuk a szerződést és a kulcsot, mehetünk is a parkolóba, ahol a bérautó van.


Ahogy lehajtasz az autópálya reptér kijárójánál, a körforgalomban az első lehetőségnél kimész, és onnan kék burkolat felfestéssel mutatják, hogy melyik sávba kell lenni, hogy megtaláld a parkolót. Miután bementél a parkolóba a cég zászlóival jelzett parkolóba beállsz egy üres helyre, és a parkolóban levő irodában le tudod adni az autót. Csak a parkoló számát és az üzemanyag állást kell megmondanod az irodában és leadni a kulcsot hozzá. Pár perc alatt kivitelezhető.
Ha fizettél benzin depositot, akkor azt itt fogják vissza adni, ha ugyanannyival viszed vissza. Ha készpénzben fizették, akkor készpénzt kapsz vissza, ha pedig kártyával, akkor azt a bankkártyádra terhelik vissza, ez 2-3 munakap is lehet, nem kell megijedni.

Turisztikai engedélyszám: C.I. Turistica: I-0004569.1
Székhely: Calle Icod 2; San Isidro; 38611, Santa Cruz de Tenerife

© 2019 Holiday in Tenerife. EU – Minden jog fenntartva!

© Ma-Ja.Com Kft Netkreator