5 tipp nyaralás-hoz Tenerife szigetére?

2024.05.09 | Blog | 0 hozzászólás

Csodálatos Tenerife – Egy pár tipp Tenerife szigetén a tökéletes nyaralás-hoz

Szeretnénk megkönnyíteni a nyaralás tervezését Tenerife szigetére. Ezért érdemes megfogadni a lent leírt pár tanácsot. Kérlek olvasd át figyelmesen és ha meg van az összes pontra a válasz, akkor pontosan el tudjuk készíteni a személyre szabott árajánlatot.

  • Első és legfontosabb, a nyaralás PONTOS DÁTUMÁNAK meghatározása. Javasolt az utazók szabadidejéhez (szabadsághoz és szünidőhöz), és az adott régióból induló repülőjárathoz (indulások és repülőjegy árak) viszonyítani.
  • Pontos létszáma a nyaralásra érkezőknek Hány felnőtt, hány gyerek érkezik (FONTOS pontosan megadni! Hány éves a gyerek a kijelentkezés időpontjában?)
    Ha több, mint 2 főről van szó, ajánlott előre megtervezni azt is, hogy milyen és hány szobába szeretnék az elosztást.
  • Elhelyezkedés Tenerife szigetén belül Észak autentikusabb, zöldebb, téli időszakban hűvösebb és csapadékosabb. A hotelek viszont átlagban régebbiek, így valamennyivel olcsóbbak is.
    A déli részen összpontosul a turizmus, itt található a program lehetőségek 80%-a, hotelek szempontjából, pedig sokkal fejlettebb és változatosabb.
  • Ellátás a nyaralás alatt Személy szerint mi ellátásból a reggelit és félpanziót szoktuk javasolni. Reggeli után rögtön el lehet indulni és élvezni a sziget adta lehetőségeket. Félpanziót pedig azért, mert az egész napos túra után jó úgy megérkezni a szállásra, hogy a vacsora már „tálalva” is van. Teljes illetve az All Inclusive ellátást nem ajánljuk, hisz rengeteg látnivaló és program van a szigeten, így nem lehet kihasználni. Ezen felül érdemes kipróbálni a helyi éttermek specialitásait is, melyek jó ár-érték arányban vannak.
  • Ár, a nyaralásra megszabott keret Ajánlott előre kitalálni az elvárásokkal egy szinten lévő reális árkeretet. Ezzel is megkönnyítve a keresést.

Ezeket a pontokat mindenképp tanácsos figyelembe venni. Mi ezen felül a helyismeret és kapcsolati rendszer révén, rengeteg plusz információval rendelkezünk, ami megkönnyítheti, hogy a lehető legjobb személyre szabott, képes árajánlatot küldjük ki a kedves ügyfélnek.

Fedezd fel velünk együtt Tenerifét!