+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Nászutas paradicsom, mi lesz idén? Egzotikus kaland biztonságban.

Nászutas paradicsom

Mi lesz idén a nászutas paradicsom a magyar ifjú pároknak?
Azonnal el is áruljuk nektek. Lassan elgördül az utolsó akadály is itthon az esküvök elöl a teljes tilalom feloldásával, így gőzerővel indult be az esküvök szervezése.

De a mennyei esküvőhöz, egy igazi mesebeli egzotikus álomnászút is dukál.
Melyik házasulandó pár ne álmodozna arról, hogy az esküvői szervezés fáradalmait egy egzotikus óceánparton pihenjék ki.

Na de a vírus ezt a térképet is átrajzolta, hisz mindenhonnan a maradj itthon szlogen hangzik, miközben a magyar komolyabb hotelek ára már a nemzetközi üdülőhelyekével vetekszik.
Viszont ha már külföldre mennénk, akkor nem érjük be hétköznapi nyaralós úticélokkal, hanem valami igazán felejthetetlent, de nem szeretnénk nagyon eltávolodni Európa biztonságos öleléséből sem.

Van olyan megoldás, ami tökéletes nászutas paradicsom lehet?

A kérdésre a válasz IGEN, hiszen van Európai Unión belül egy szigetcsoport, ami nagy kedvence lehet idén is a nászutasoknak. Ez pedig nem más, mint a Kanári-szigetek.
Ne feledjük, az elmúlt időszak nem csak a nyaralókat, de a nászutasokat is kicsit megváltoztatta, hiszen egyre keresettebbek azok a célpontok, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak.
Ezért, hogy jobban be tudjuk mutatni nektek ezt a csodálatos helyet megkerestük nektek Visnyei Krisztinát, és párját, Sajtos Gábort, akik nászútjuk során a Kanári-szigeteken lettek turisztikai vállalkozók; meg írták közös útikönyvüket Tenerife titkai néven melyben van nászutas rész is; és több tucat csodálatos nászútat szerveztek meg. Így ők pontosan el tudják mesélni téma specialistájaként, mi is az, ami vonzza az frissen házasodott párokat a szigetre.

A szigetek közül is kiemelnénk első körben a Kanári-szigetek ékkövét, Tenerifét.
Tenerife egy olyan sziget, amely egy magában rejti a szigetek szinte minden szépségét.
Igazi mennyország egy fiatal pár számára, akik mézesheteiket töltik. Mondta Visnyei Krisztina

Hogyan jellemeznéd egy mondattal a Tenerifei utazást?

Egy egzotikus kaland biztoságban. Mert pont annyira van már Europától, hogy időjárása igazán egzotikus hellyé tegye, ahova egész évben érkezhetnek a turisták, így nem csak a nyáron házasulandóknak lehet szuper célpont.
Kaland, mert egy olyan hely, ami tökéletes lehet aktív nászutakhoz, hiszen tengernyi látnivaló és program lehetőség vár itt a szerelmes párokra. Mondta Visnyei Krisztina

Tökéletesen fogalmazta meg kedvesem, hogy szinte ez a három legfontosabb szó, amit megemlíthetünk a szigettel kapcsolatban.
Mert nincs még egy ilyen szigetcsoport EU- belül, ami ilyen jó időt garantál egész évben, vagy ahol tényleg a programok között a tengeralattjárótól a helikopterezésig minden megtalálható. Ennyi természeti látványossága lenne, és ami a legfontosabb, hogy nagyon fontos szempont a biztonság a szigeten, ezért tényleg biztonságban érezhetjük magunkat.

Mi lenne a legfontosabb tipp, amit adnátok az ide érkező nászutasoknak?

Amit mindig tippként megemlítek az az, hogy ezen a szigeten felesleges All inclusive-ba gondolkodni, mi mindig vagy reggeli, vagy félpanziós ellátást ajánlunk. Krisztina

Igen mert a sziget látványosságait fel kell fedezni ehhez még másik tippként ajánlani szoktunk az autóbérlést is, amit szívesen intézzünk el. A szigetek legnagyobb helyi autóbérlőjének is hivatalos partnerei vagyunk, akiknél a teljes biztosítás már benne van az árban, és nem kérnek semmilyen kauciót, így romantikusan, kettesben is fel tudják fedezni a szigetet, ami olyan élményeket ad, amit még az unokáiknak is mesélni fognak, így lesz feledhetetlen egy igazi nászút.
Érdemes minél hamarabb átgondolni, hova foglalunk, mert már itt is elindult a nagy foglalási hullám, így szöknek fel az árak, de még lehet jó árajánlatot kapni. Tette hozzá Gábor

Szeretnél még több információt megtudni?
Kriszta és Gábor összegyűjtött még pár hasznos információt, ami garantálja a tökéletes nászútat Tenerifén. kattints ide


Megjelent cikkek:

https://www.startlap.hu/utazas/spanyolorszag-tenerife-eskuvoszezon-naszut/

https://eskuvovilag.hu/eskuvoi-magazin/item/3462-gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok.html

https://profitline.hu/Gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok-424254

https://www.acnews.hu/public/ac-news/gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok/2021-07-05/31051

https://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=187630

https://www.amdala.hu/gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok/

https://voilamode.blog.hu/2021/07/05/gozerovel_szervezik_a_naszutakat_a_magyarok

http://tollal.hu/hirek/gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok

https://uzletesutazas.hu/naszut-magyarok/

https://www.keruletiujsag.hu/budapest-te-draga/hirek/gozerovel-szervezik-a-naszutakat-a-magyarok

https://blog.hoteled.hu/naszut-gozerovel-szerveznek-a-magyarok-3040.html

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife