+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Siam Park, a világ legjobb csúszdaparkja

Siam park - Tenerife

Szereted a vízi parkokat, a sebességet, és a napfényt?
Esetleg az adrenalin megszállotja vagy?
Ha igen, akkor a tenerifei Siam Park kétségkívül a legjobb program lesz számodra ezen a szigeten. A Tenerife déli részén, Adeje régióban elterülő csúszdapark Európa leglátványosabb vízi attrakciója. Nézd meg miben lesz részed, ha ide látogatsz!

Thai témájú Siam Park, Tenerife csúszdapark-ja.

A Siam Parkot 2008-ban adták át a nagyközönség számára. Azóta is minden évben emberek tízezreit kápráztatja el növényvilágával, a dekorációkkal és persze a hatalmas csúszdáival. Az elmúlt 5 évben a TripAdvisor oldalán folyamatosan világelsőnek választják. A Siam Park-ban, így garantáltan jó élményekkel fogsz gazdagodni, ha szereted az ilyen fajta kikapcsolódást, és valami extra élménnyel a zsebében térnél haza.

Nem csak a dekoráció felel meg a Thai témának. A park központi étteremében felszolgált ételek is, ugyanis nem csak a Kanári-szigetek specialitásait kóstolhatja meg, hanem curry-s és csípős ételeket egyaránt. Ezen kívül még azt is kiemelnénk, hogy a parkban figyelnek a környezetünkre. Ezért az éttermekben nem használnak műanyag tányérokat, evőeszközöket.

14 vizes attrakció az adrenalin szerelmeseinek

A Siam Park hatalmas csúszda-rendszerekkel, hullám-medencékkel, homokos tengerparttal, és gyermek élménnyel várja az idelátogatókat. 2018-ban 1 újabb csúszdával és 1 gyerekeknek is alkalmas, sekély hullám-medencével gazdagodott a komplexum. Így még több esélyed van a kikapcsolódásra.

A csúszdák között találhat négy-, kettő-, vagy egyszemélyes úszógumis pályák. De akár a park legmagasabb, 28 méteres szabadesés pályáján is lecsúszhatsz, ami keresztül halad a cápa medencéjén is. A Tower of Power névre hallgató csúszda, még a legelszántabbak bátorságát is próbára teszi.

Ha ebéd és a sok izgalom után egy kis pihenésre vágysz.
Szundíts egy picit a pálmafák alatt kialakított pihenő övezetben. Vagy relaxálj egyet a parkon körbe haladó, lassú folyású élmény-medencében egy óriás úszógumiban, így a víz tetején ringatózva élvezheted a gyönyörű időt és a növényvilágot.

Minden csúszda aljában megtalálhatod az adott pálya nehézségi szintjét. Még azelőtt eldöntheted, hogy szeretnél-e rajta lemenni, hogy magasra másznál a lépcsőkön. 

Mindent egybevetve, a Siam Park családoknak is tökéletes kikapcsolódási lehetőség.
A kicsik a vízi játszótéren, vagy a sekély vizű hullámmedencében páncsíkólnak szülői felügyelettel. A család többi tagja kiélvezheti a homokos partú hullámmedencét, ahol akár 3 méteres hullámokat is gerjesztenek, valamint az utánozhatatlan csúszda pályákat.

Ha nyaralásod során el szeretnél látogatni a Siam Parkba.
Keress minket bátran, vagy vásárold meg jegyed közvetlenül weboldalunkról.

Siam park online jegyvásárlásért kattints ide.

Tenerifei videónk megnézése.

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife