+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Kiderítettük mikor lesz az őszi és téli szünet a következő tanítási időszakban, és most megosztjuk veletek.

Minden család életében fontos kérdés a tanítási szünet időpontja, ahhoz, hogy a szülők előre tudjanak tervezni az idejükkel, ez kardinális kérdés egy család életében. Szeretnénk nektek segíteni, ezért utánajártunk, hogy mikor lesznek a 2023-as őszi/téli tanítási időszakban az iskolaszünetek. 

Vincci Selection La Plantacion del Sur - Royal lakosztály

Segíteni szeretnénk nektek, szülőknek, abban, hogy a lehető legtöbb időtök legyen felkészülni, és időben megtervezni a családi programokat, és nyaralást a szünidőre, ezért utána jártunk, hogy a tervezet szerint mikorra várhatóak a tanítási szünetek, és hány napig fognak tartani. 

Információink szerint, az őszi szünet október 30-tól november 5-ig tart. Az utolsó tanítási nap 2023. október 27. péntek, az első tanítási nap a szünet után 2023. november 6. hétfő. 

Az őszi szünetre, a tervezet szerint 9 nap szabadidővel lehet számolni.

Tudomásunk szerint, a téli szünet 2023. december 21-től 2024. január 7-ig tart. Az utolsó tanítási nap 2023.december 20. szerda, és 2024. január 8. hétfő az első tanítási nap a szünet után.

A tél szünet hosszabb lesz, itt 18 nappal lehet számolni, amit otthon fognak tölteni a gyerekek.

Most már pontosan tudod, hogy mikor lesz lehetőséged elutazni a családoddal, hány nappal tudsz tervezni, és tapasztalatból tudjuk, hogy ez nagy segítség a szülőknek, így már előre be tudjátok írni a naptáratokba a szünidőt.

Most megosztjuk veletek, hogy ilyen milyen lehetőségek vannak itt, Tenerife szigetén a családosok számára.

Tenerifén egész évben süt a nap. Mindenféle program megtalálható, családosoknak, aktív nyaralóknak, gasztroturistáknak, és pihenésre vágyóknak is ideális választás. Széles hotel kínálatból lehet választani, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 

Kifejezetten családosok számára az alábbiakat kínálja a sziget:

Kedvet kaptál a tenerifei nyaraláshoz? Szeretnéd felfedezni ezt s csodálatos szigetet?

Amennyiben úgy érzed, hogy van olyan ismerősöd vagy barátod, akit érdekel, hogy mikor lesz a tanítási szünet, egy megosztással segíts nekik, hogy hozzájuk is időben eljusson ez az információ. A megosztásodat előre köszönjük.

Facebook
Twitter
LinkedIn