+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Miért tökéletes választás a nászút Tenerife szigetén?

Felejthetetlen külföldi nászút helyszín,
kellemetlen meglepetések nélkül?

Szeretnétek tudni miért választja 
egyre több nászutas Tenerife szigetét?

Összegyűjtöttünk nektek ezen az oldalon minden olyan információt, aminek segítségével akár most is, magabiztos döntést fogtok tudni hozni, de ezért érdemes elolvasni nászutas oldalunk egész tartalmát.

Talán gondolkoztatok már közkedvelt nászút helyszíneken és az is már  biztosan megvan, mit nem akartok?

Izgatottan mutatjuk meg nektek,
megvan a tökéletes nászutas célpont!

Mindössze egy kattintásra vagytok attól, hogy a nászutatok Tenerife szigetén felhőtlen, kalandokkal teli, csodás utazás legyen.

Tenerife közkedvelt nászút 
helyszín 2022-ben, mert…

Összegyűjtöttük a nászutas pároktól, hogy mit tartanak a tökéletes nászút titkának, amik nem mások, mint a gondtalanul közösen átélt első élmények.

Bemutatjuk nektek, hogy a Tenerife nászútat, miért választotta már több száz magyar nászutas és
köztük mi is?

Mert Tenerifének nagyon változatos
természeti és egyéb látványosságai vannak
!

Nézzétek meg a képeinket, mennyire változatos tenerifei helyszíneken jártunk mi is nászutunkon és amióta itt élünk, amit most itt be is mutatunk nektek.

Itt mindenki talál olyan elfoglaltságot és látványosságot, amit igazán szeret.

Previous slide
Next slide

„Megismerkedésünk első évének nyarán megszerveztünk egy Tájföldi utazást. Egzotikus világ és egzotikus környezetre számítottunk, felhőtlen nyaralással, helyette kaptunk a szálláshelyünkön egy  királykobrát. Volt nagy rémület, mivel mi nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy ilyen veszélyes állatokkal találkozzunk.

Magyarországon viperán kívül nincs veszélyes kígyó, de az is nagyon kevés helyen fordul elő, ezért óvatlanok vagyunk és így sokkal több veszélynek vagyunk kitéve, mint a helyiek.

Tájföldön nem az egyetlen veszélyes állat található amivel szembesülni kénytelen az oda utazó. Ilyen például a Sziámi krokodil, Maláj medve, Indokínai tigris, Cetcápa. Soha többet félelem, elhatároztuk hogy a nászutunkon egy olyan szép helyet keresünk, ahol kevésbé veszélyes nyaralásban lesz részünk.

Így találtunk rá a Kanári szigetekre és Gáborékra, akik végig fogták a kezünket és segítettek nekünk, hogy ezt a hetet számunkra örök emlékké tegye. A sziget gyönyörű változatos környezet. Egyszerre voltunk a nyárban és a télben is mikor Teide csúcsára mentünk, nem gondoltuk, hogy Tenerifén még fázni is lehet, hiszen 1 órával előtte 30 fokban fürödtünk a tengerbe. Felejthetetlen lett számunkra ez az egy hét szinte biztos, hogy Kanári szigetek lesz még úti célunk.” – Timiék Budapestről.

Képzeljétek el nemcsak rengeteg látványosságban, 
hanem tengernyi programlehetőségben is bővelkedik
Tenerife szigete a nászutasok számára.

Kik vagyunk mi, és miért szívügyünk, hogy tökéletes nászutatok  legyen Tenerifén? 

Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor vagyunk, az itteni életünket egy féléves nászúttal kezdtük.

Ezt a 6 hónapot nem csak azzal töltöttük, hogy végig jártuk Tenerife nevezetességeit, hanem azzal is, hogy felkutassuk a legjobb szállodákat, program szolgáltatókat, autókölcsönzőket. Ekkor már körvonalazódott bennünk 2018-ban induló vállalkozásunk víziója, mellyel az volt a célunk, hogy minden ide érkező nászutasnak és nyaralni vágyónak segítsünk megszervezni a tökéletes tenerifei utazást.

Ide költöztünk, és azóta több száz párnak és családnak segítettünk megvalósítani a legjobb, legbiztonságosabb és legemlékezetesebb nyaralást.

A tapasztalataink alapján megírtuk saját, Teneriféről szóló útikönyvünket, melyben egy külön nászutas rész is helyet kapott.

Légy Te a következő!

Várunk szeretettel:

Kriszti és Gabi

Miért épp minket válasszatok?

Házaspárként pontosan tudjuk, hogy a nászút egyszeri és megismételhetetlen közös élmény. Épp ezért a ti elégedettségetek és boldogságotok a mi szívügyünk. A pontos ajánlatunk, hogy személyre szabottan megtervezzük akár A-Z-ig Nászutatok, hogy nektek csak az esküvövel kelljen foglalkozni. Hogyan zajlik is ez?

Nászutasok mondták rólunk

Hadina Zachar Szabina
Tovább olvasom
Krisztina és Gábor mindenben a segítségünkre volt a nászút alatt. Fantasztikus programokon vehettünk részt a profi szervezésnek köszönhetően. Köszönjük nekik a felejthetetlen élményeket! ❤️❤️
Molnár-Sípos Katalin
Tovább olvasom
Krisztinek és Gábornak köszönhetően egy felejthetetlen nászúton vehetünk részt. Semmi dolgunk nem volt csak megélni a pillanatot! Köszönjük nektek, hogy leszerveztétek AZ álomutazást! Visszatérő vendégeitek leszünk.😎❤️🌴🍸☀️
Szász Hocza Lilla
Tovább olvasom
Csodálatos hetet töltöttünk Tenerifén, a nászutunkat. Minden csodás volt. A szervezésért és a zökkenőmentes foglalásokért pedig csak ajánlani tudjuk Krisztit és Gábort. Nagyon kedvesek, segítőkészek és minden terhet és szervezést levettek a vállunkról. Mi csak élveztünk az esküvőt, majd a nászutat. Minden remek volt. Köszönjük Nektek 🙂
Futó- Hencz Boglárka
Tovább olvasom
Mindenben a segítségünkre voltak, és felejthetetlen programokon vehettünk részt nekik köszönhetően. Nagyon szépen köszönjük, csodás nászutunk volt. Márk- Simon Klaudia Krisztina és Gábor személyében egy nagyon kedves párt ismertünk meg. Mindenben segítettek, hogy elmondhassuk, tökéletes volt a nászutunk. Köszönjük nekik ezúton is!😉🏝🌞
Előző
Következő

Ti küldtétek

Egyszerűen boldogsággal és büszkeséggel tölt el minket, hogy ilyen boldogságot adhatunk nektek csak azzal, hogy A-Z-ig megszervezzük nászutatok.
Köszönjük, hogy részesei lehetünk az első közös nagy kalandotoknak.

Családi nyaralás

Tenerife, a Kanári szigetek ékköve

Nászutas paradicsom

Tenerife a maga 2034 km2-ével a Kanári-szigetek legnagyobb és legkedveltebb szigete, mely 1200 kilométerre fekszik Dél-Spanyolországtól. Homokos és vulkanikus partjaival, valamint számtalan programlehetőségével azonnal rabul ejti az ide látogatókat.

Az örök tavasz szigetének is nevezik, hisz itt a leghidegebb januári-februári időszakban is 24 °C körüli a levegő hőmérséklete, ami az ottani mikroklíma miatt 26-29 °C-nak felel meg.

A sziget hosszú évek óta változatlanul közkedvelt nászút helyszín, méltán tartják a legjobb és legszebb nászutas helyek egyikének. A mézesheteiket töltő párok garantáltan nem fognak csalódni Tenerife páratlan szépségében és a benne rejlő lehetőségekben!

4* fölötti hotelek

A nászutas ajánlatok böngészése során mindenképp tartsátok szem előtt, hogy a legjobb nászutak a gondtalan pihenésről és a kikapcsolódásról szólnak, amit leginkább a minimum 4*-os hotelek tudnak biztosítani.

All inclusive-ot inkább ne

A nászút egyik célja, hogy minél több közös élményt gyűjtsetek, olyan programokon, kalandokban vegyetek részt, amelyeket úgy meséltek majd az unokáitoknak, mintha csak tegnap éltétek volna át őket. Éppen ezért a legfontosabb nászút tippek között említjük, hogy all inclusive ellátást választani teljesen felesleges. Vagy nem tudjátok kihasználni, ha pedig igen, akkor kimaradtok egy sor fantasztikus élményből.

Autóbérlés

Egy rosszul megválasztott autókölcsönzés miatt lerobbanni valahol a semmi közepén nem épp szívderítő, amikor az ember a nászútján ünnepelne. Nagyon fontos csakis megbízható helyről, papírokkal rendelkező autót, hivatalos módon bérelni. Nem éri meg ezen spórolni!

Szerveztesétek meg velünk a tökéletes tenerifei nászutatokat!

Kérjetek tőlünk most árajánlatot!

Árajánlatkérés - NÁSZUTAS

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
YYYY dot MM dot DD
YYYY dot MM dot DD
Milyen árban szeretne foglalni? - (Egész évben szezon van, kivétel az iskolaszünetekben, mert akkor főszezon van) - Az árak csomagárak, amik a repjegyet bőrönddel és privát prémium transzferrel.*
Érdekel a korrekt autóbérlés és a sziget legjobb programjai is, ezért feliratkozom a Holiday in Tenerife. EU hírleveleire.
ÁSZF elfogadása - [ÁSZF-ünk az alábbi linken érhető el: https://holidayintenerife.eu/uzletszabalyzat/]*

Média megjelenéseink

startlap
24hu
retreo-radio
szon
beol