+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

Kalandos Pihentető Romantikus Családi  Neked való nyaralás
Tenerife álomszép szigetén

Ne a szervezéssel járó problémákban úszkálj, hanem az óceánban!

Mi megtaláljuk a neked való hotelt, a felejthetetlen programokat, és mindent elintézünk a tökéletes nyaralásodhoz, itt helyben.

Megszervezett nyaralás
0 +
5*-os értékelés
0 +
Hotel egyedi ajánlata
0 +
Exkluzív programlehetőség
0 +

Milyen utazásról álmodsz?

Családi nyaralást szeretnék

Olyan utazásra vágysz, amit a különböző korú gyerekek is élveznek, de a felnőtteknek is jut benne kaland és pihenés. Nem kis kihívás egy sereg embert boldoggá tenni – de nincs erre alkalmasabb hely Tenerifénél. Szerencsére mi tudjuk a tökéletes családi nyaralás receptjét!

Nászutat tervezek Tenerifén

Picit elfogultak vagyunk, mert személyes tapasztalatunk szerint a tenerifei nászút a boldog házasság titka. Nem hiszed? Ismerd meg a sziget romantikára szakosodott hoteljeit és a különleges programokat, amikkel felejthetetlenné válnak a mézes heteitek, és döntsd el magad.

Luxus nyaralásra vágyom

Képzeld el, hogy a magángépedről egyenesen a Limuzinodba szállva érkezel az óceánparti magánvilládba, ahonnan bármikor élvezheted a fehér homok és a ragyogó kékség látványát. Michelin csillagos éttermek és exkluzív lehetőségek nyílnak meg előtted. Mi elintézzük. Nézd meg a részleteket!

Mindig hiányoltunk valamit az utazási irodák által nyújtott csomagokból.

Kriszta és Gábor Tenerifei nászutak és prémium nyaralás szervezői

Ezért mi felkutatjuk a rövidebb utakat, a titkos bejáratokat, és kedvező ajánlatokat Tenerife turisztikai szolgáltatóinak javánál, hogy az utazásod életed élménye legyen.

Elintézzük, hogy a nyaralásodon minden gördülékeny legyen és megkímélünk a szervezéssel járó hercehurcától – te pedig élményekkel felfrissülve térhetsz haza.

Ezt kapod tőlünk

Lenyűgöző hotel kínálat - Holidayintenerife.eu

Lenyűgöző
hotel kínálat

Kiválogatjuk Neked a legjobb ár-érték arányú hoteleket. A személyre szabott ajánlatok közül kedvedre válogathatsz.

Élményekkel teli programok - Holidayintenerife.eu

Élményekkel teli
programok

Közvetlen kapcsolatunk van a szolgáltatókkal, hogy a lehető legjobb élmény mindig garantálva legyen földön, vízen, levegőben.

Helyi tapasztalat - Holidayintenerife.eu

Helyi
tapasztalat

Itt élőkként megosztjuk veled azokat az információkat, amiket csak a bennfentesek ismerhetnek. Így biztosan olyan élményt kapsz, amire számítasz.

Magyar nyelvű asszisztencia - Holidayintenerife.eu

Magyar nyelvű
asszisztencia

Mindent magyar nyelven intézhetsz rajtunk keresztül a szervezéstől a kivitelezésig. Ránk bízhatod a kommunikációt.

Korrekt autóbérlés - Holidayinterefie.eu

Korrekt
autóbérlés

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége a partnerünk.
Gördülékeny ügyintézést, azonnali rendelkezésre állást, és kiváló ajánlatokat biztosítunk.

Biztonságos nyaralás - Holidayintenerife.eu

Biztonságos
nyaralás

Biztosítási partnerünk segítségével gondoskodunk a kockázatmentes utazásodról. Te és a szeretteid nyugodtan élvezhetitek a nyaralást.

Ezt kapod tőlünk

Ne a szerencsén múljon, hogy érzed magad a nyaralásodon

Az elmúlt 5 évben már több ezer utazónak bizonyítottuk be, hogy a tökéletes nyaralás lehetséges. De tapasztalatból tudjuk: nem csak pénz kérdése, hogy olyan minőségű szolgáltatásban részesülj, amire számítasz. Legtöbbször főleg a szerencséden múlik, hogy beletrafálsz-e a foglaláskor, vagy sem.

Szerintünk ennek nem kell így lennie.

Helyben vagyunk.

Irány tenerife!

Tudtad, hogy a spanyolok 75%-a nem beszél jól angolul? Hely-, vagy nyelvismeret nélkül nem olyan könnyű boldogulni a Kanári-szigeteken sem, főleg, ha szeretsz különleges, akár helyiek által kedvelt dolgokat is kipróbálni az utazásaid során.

 

A HolidayinTenerife.eu csapatának minden tagja itt él a szigeten. Tudjuk, hol találod a legjobb strandot, bárt, vagy hajókirándulást, aminek a minőségéért tűzbe mernénk tenni a kezünket.

Ezek az ajánlatok várnak rád most

Akik már átélték a gondtalan nyaralás élményét Tenerifén

Gábor Czétényi
Tovább olvasom
Kitaláltuk,megírtuk nekik és ők pont úgy valósították meg,ahogy szerettük volna. A szervezés során folyamatosan tudtunk kommunikálni,mindenre válaszoltak nagyon hamar. A repjegyet,szállást,fakultatív programokat és az autóbérlést is elintézték nekünk. Szóval olyan volt az egész,hogy már szinte túl szépnek és jónak tűnt. De kiderült,minden tényleg úgy volt ,ahogy megbeszéltük és egyeztettük. Már a repülőtéren Gáborék vártak és elvittek a szállodához. Ekkor már éreztük,itt minden tényleg meg van szervezve...
Váncsa Attila
Tovább olvasom
Autót béreltünk rajtuk keresztül, és a katamarános delfin lesen voltunk. Teljesen korrekt és gyors volt az ügyinrétés. Egy kis probléma akadt, a kiválasztott kategória nem volt, ezért a JEEP Avenger helyett egy fullos Grand Cheeoke-t kaptunk. Ennek volt előnye és hátránya is. A katamaréán túrából szerintem érdemes a 4.5 órást válaszani, nem sok. A los Gigantos-t látni kell, a fürdőzés még novmeberben is vállalható. Ha visszamegyünk Tenerifére, akkor biztosan több szolgáltatást veszek így igénybe.
Natalia Ujcz-Takacs
Tovább olvasom
Szuper gyors és készséges utazásszervezés. Türelmesek, segítőkészek, a sokadik módosítási kérést is (látszólag 😅) nyugodtan és rugalmasan kezelték. Mindent leszerveztek nekünk, nagyszerű volt az elmúlt egy hét. Köszönjük Krisztina és Noémi a segítségeteket!!! Szívből ajánlom Őket mindenkinek!!!
Mona Mona
Tovább olvasom
Ajánlom mindenkinek! Egy hetet töltöttem Tenerifèn, kedves Krisztina és Gábor mindenben segítőkészek voltak. Nagyon szép szálloda, nagyon jó programok vártak. Nyelvtudás nélkül nekem nehéz lett volna. Nekik köszönhetően viszont nagyon jól éreztem magam! Legközelebb is jövök! 😊
Szabó Gere Mária
Tovább olvasom
Szuper szervezés, nagyon jól előkészített szállàs foglalàs az egyedi igények szerint!🥰 Prémium sziget túra, transzfer, szuper idegen vezetés magyar nyelven! Mi nagyon elégedettek voltunk!🥰
Lakatos Miklós
Tovább olvasom
Mindenkinek ajánlom a Holiday in TENERIFE csapatát, mindenkinek aki szeretne gondtalanul, idegeskedés nélkül, nyugodtan pihenni, nyaralni, nászútra vinni kedvesét. Gáborèk csapata mindent elrendeznek, amire csak szükségetek van, Nektek csak meg kell élni a pillanatot, és élvezni a napsütést. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg klassz élménnyel gazdagodtunk, egyszerűen imádtuk az itt töltött 10 napot, és biztos vagyok benne hamarosan rövid időn belül visszatérünk, és akkor is csakis kizárólag a Holiday in Tenerife csapatához fogok fordulni, mert ez az igazi kikapcsolódás, amikor neked csak ott kell lenni, a transzfer hoz, visz, a repülőjegyet megveszik helyetted, a programokat lefoglalják helyetted, a szállodát is elrendezik helyetted. Hálás vagyok, hogy rájuk bukkantunk, és köszönjük nekik! Jövünk még, és gyertek Ti is! ☺️
Ágnes Juszkó
Tovább olvasom
Fantasztikus hetet töltöttünk a csodás szigeten.😍 Remek volt a szervezés, a fogadtatás. Köszönet Gábornak a szigettúra sorány nyújtott élményekért! Krisztina és Gábor is, valamint az összes munkatársuk nagyon kedves,segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!❤
Péter Szkesi Székesi
Tovább olvasom
Először is szeretnénk köszönetet mondani Krisztának és Gábornak és persze az egész Holiday in Tenerife. EU csapatának ezt a precízen megszervezett nászutat.Hihetetlen 8 napot töltöttünk Tenerifén azon belül is Costa Adején. Már a szervezés legelején készséggel álltak rendelkezésünkre telefonon, e-mailen ahol csak beszélni tudtunk és információkat kértünk. A Budapesti indulástól egészen a haza útig minden fixen le volt szervezve. A reptéri transzfertől az autó bérlésen át a csodás hotelig ahol igazán ki tudtuk magunkat pihenni a napi turázások-sétálások fürdőzések után. Minden információt megkaptunk ami csak kellett! Szivünkből ajánjuk őket aki egy igazi felejthetetlen élményre vágyik Tenerifén. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, és reméljük hamarosan vissza terhetünk hozzátok a csodás Tenerifére. Üdvozlettel:Anett&Péter ❤️
Judit Patócsné Molnár
Tovább olvasom
Mindenkinek ajánljuk jó szívvel Kriszti és Gábor szolgáltatásait. Rajtuk keresztül béreltünk autót a legnagyobb megelégedésünkre, segítettek a Teide felvonó jegyvásárlásban, valamint hajóutat is velük szerveztünk. Ezen túlmenően nagyon sok javaslatot és segítséget kaptunk programjaink szervezéséhez. Igazán kedves és közvetlen embereknek ismertük meg őket.😎❤️🌴🍸☀️
Gergő Márkus
Tovább olvasom
Tina és Gábor sok mindenben segítettek, hogy egy igazán emlékezetes kirándulásunk legyen Tenerifén. Rajtuk keresztül béreltünk autót -kaució és kártya zárolása nélkül- és mentünk el bálnanéző hajókirándulásra. Ezek mellett könyvükből mindent megtudtunk a szigetről, túrázási, étkezési, strandolási lehetőségekről. Szívből ajánljuk Őket! 🙂
Mona Mona
Tovább olvasom
Ajánlom mindenkinek! Egy hetet töltöttem Tenerifèn, kedves Krisztina és Gábor mindenben segítőkészek voltak. Nagyon szép szálloda, nagyon jó programok vártak. Nyelvtudás nélkül nekem nehéz lett volna. Nekik köszönhetően viszont nagyon jól éreztem magam! Legközelebb is jövök! 😊
Natalia Ujcz-Takács
Tovább olvasom
Szuper gyors és készséges utazásszervezés. Türelmesek, segítőkészek, a sokadik módosítási kérést is (látszólag 😅) nyugodtan és rugalmasan kezelték. Mindent leszerveztek nekünk, nagyszerű volt az elmúlt egy hét. Köszönjük Krisztina és Noémi a segítségeteket!!! Szívből ajánlom Őket mindenkinek!!!
Nyéki-Fazekas Kata
Tovább olvasom
Szuper, feledhetetlen 2 hét volt! Köszönünk mindent! Van már bőven utazási tapasztalatunk, szeretünk barangolni, felfedezni új helyeket, ezért az igényes szálláson kívül nem volt külön elvárásunk. Ehhez képest fantasztikus, életreszóló élményekkel tértünk haza, amire Gáborék helyismerete nélkül nem juthattunk volna hozzá. Remekül éreztük magunkat, és biztos, hogy még visszatérünk. Örömmel ajánlunk másoknak is!
Éva Varga
Tovább olvasom
Köszönettel tartozunk Gáboréknak. Mi nagyon felkészületlenül érkeztünk a szigetre, mert az utazásunk is bizonytalan volt. A gyors szervező készségüknek köszönhetjük, hogy 2 fantasztikus programon vehettünk részt. Valószínüleg nélkülük nagyon egyhangú lett volna a nyaralásunk. Bátran forduljatok hozzájuk, még az utolsó pillanatban is tudnak jó időtöltést ajánlani.
Dávidné Krizsán Andrea
Tovább olvasom
Ebben a nehéz időkben is, olyan élményt kaptunk a nyaralásunk alatt, hogy biztos visszatérünk. Mindenképp csak ajánlani tudom Gáborékat. Egész nyaralás alatt segítettek minket, hogy az eltöltött idő, igazán maradandó emlékezetes legyen. A könyvük segítségével egy csomó gyönyörű helyre eljutottunk. Az autóbérlés is zökkenő mentes volt. Köszönjük ezeket a csodás élményeket. ❤ ❤
László Varga
Tovább olvasom
Július elején sikerült kijutnunk Tenerifére, mondhatni az első hullámban érkeztünk meg a szigetre. Sajnos még sok helyszin zárva volt , de Krisztina és Gábor segítségének köszönhetően sok helyszínre eljutottunk,amit az Ő és a könyvük segítsége nélkül kihagytunk volna! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az autóbérlés a közreműködésükkel is zökkenőmentesen ment! A programjaik közül a parascending-et és Katamarán hajó utat ajánljuk mindenkinek!! Mi még biztos visszatérünk Tenerifére ! 😉🤙🏼
Judit Halász-Kecskés
Tovább olvasom
Nagyon szuper volt a nyaralásunk és ehhez nagyban hozzájárultatok! Lelkiismeretesek és segítőkészek vagytok, végig maximális biztonságban éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szuper szervezést! Legközelebb is veletek utazunk és már ajánlottunk a barátainknak is! 🙂
Előző
Következő

Ilyen lehet az idei nyaralásod Tenerife szigetén

Itt is találkozhatsz velünk

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife