+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

TOP 5 GYEREKBARÁT STRAND TENERIFÉN.

Összeszedtük nektek azokat gyerekbarát strandokat Tenerife déli részén, amelyekre érdemes ellátogatni gyerekekkel. Kisgyermekes szülőként tudjuk, hogy fontos tudni, mely strandok biztonságosak, és a legkönnyebben megközelíthetőek kis-és nagy gyerekekkel.

gyerekbarát strandok

Tenerifén minden strand más, és bámulatosan szép, de nem mindegyik alkalmas a biztonságos fürdözéshez gyerekekkel, ezért bemutatunk most 5 gyerekbarát strandot a déli parton, amit jó szívvel ajánlunk családosoknak is.

PLAYA DE FANABÉ

Elhelyezkedés: Costa Adeje, Tenerife déli részén.

Megközelítés: Könnyen elérhető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan a promenádon, sőt babakocsival is.

Parkolás: Mindig lehet találni a közelben parkolóhelyet.

Homok: Arany színű homokos part, ami helyenként szürkébe megy át. Finom homok. 

Vízminőség: KÉK zászlós strand, ami a legjobb minősítést jelenti.

Óceánról: Hullámtörő sziklákkal van védve a strand, így csekély hullámzás, lassú mélyülés jellemző ezen a parton.

Szolgáltatások: A strand közelében rengeteg étterem, bár és bevásárlóközpont is található a környéken. Vannak mosdók, zuhanyzók, WC-k, napozóágyak és napernyők, lábfürdők, gyerekek számára fenntartott terület, felfújható várak a gyerekeknek, öltözőhelyiségek, strandbárok, vízimentők.

 
gyerekbarát strand

PLAYA DEL BOBO

Elhelyezkedés: Costa Adeje, Tenerife déli részén.

Megközelítés: Közkedvelt strand a családosok körében. Könnyen elérhető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan a promenádon, sőt babakocsival is.

Parkolás: Parkolóhely a közeli utcákban található, közvetlen parkolója a strandnak nincsen.

Homok: Arany színű homokos part, ami helyenként szürkébe megy át. Finom homok. 

Vízminőség: KÉK zászlós strand, ami a legjobb minősítést jelenti.

Óceánról: Hullámtörő sziklákkal van védve a strand, így csekély hullámzás, lassú mélyülés jellemző ezen a parton.

Szolgáltatások: A strand közelében rengeteg étterem, bár és bevásárlóközpont is található a környéken. Vannak mosdók, zuhanyzók, WC-k, napozóágyak és napernyők, lábfürdők, gyerekek számára fenntartott terület, felfújható várak a gyerekeknek, öltözőhelyiségek, strandbárok, vízimentők.

gyerekbarát strand

PLAYA LAS VISTAS

 

Elhelyezkedés: Los Cristianos, Tenerife déli részén.

Megközelítés: Könnyen elérhető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan a promenádon, sőt babakocsival is. Las Vistas egyike Tenerife szigetének tizenkét, akadálymentes strandként meghatározott strandjának. 

Parkolás: Mindig lehet találni a közelben parkolóhelyet az utcán, parkolóházban, a kikötő parkolójában, ami fizetős, de nagyon nagy parkoló, így ha sehol nem találtál helyet, akkor itt biztosan fogsz tudni parkolni.

Homok: Arany színű homokos part. 

Vízminőség: KÉK zászlós strand, ami a legjobb minősítést jelenti.

Óceánról: Hullámtörő sziklákkal van védve a strand, így csekély hullámzás, lassú mélyülés jellemző ezen a parton.

Szolgáltatások: Kifejezetten előnyös választás azoknak, ahol már nagyobb gyerekek is vannak, mert ezen a strandon kicsik és nagyon is jól tudják érezni magukat. Amíg a nagyobbak strand röplabdáznak a kisebbek a sekély vízben tudnak pancsolni, vagy homokvárat építeni a parton. Nagyon népszerű strand, a helyiek és turisták körében egyaránt. A strand közelében rengeteg étterem, bár és bevásárlóközpont is található a környéken. Vannak mosdók, zuhanyzók, WC-k, napozóágyak és napernyők térítés ellenében, lábfürdők, öltözőhelyiségek, strandröplabda pályák, strandbárok, vizimentők. 

gyerekbarát strand

PLAYA DE LA PINTA

 

Elhelyezkedés: Costa Adeje, Tenerife déli részén.

Megközelítés: Sok gyerekbarát hotel van a környéken, így célszerű választás ez a strand azoknak akik a közeli hotelekben pihennek. Könnyen elérhető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan a promenádon (tengerparti sétány), sőt babakocsival is. 

Parkolás: Zárt, fizetős parkoló elérhető a kikötő környékén. Ingyenes parkolás az utcán, a strand népszerűsége miatt, a korai órákban érdemes érkezni.

Homok: Arany színű homok, ami szürkével keveredik helyenként.

Vízminőség: KÉK zászlós strand, ami a legjobb minősítést jelenti.

Óceánról: Hullámtörő sziklákkal van védve a strand, így csekély hullámzás, lassú mélyülés jellemző ezen a parton.

Szolgáltatások: A strand közelében található Puerto Colón kikötője, ahonnan a legtöbb vízi program indul (delfin-és bálnales, vitorlázás stb. Rengeteg étterem, bár és bevásárlóközpont is található a környéken. Vannak mosdók, zuhanyzók, WC-k, napozóágyak és napernyők, lábfürdők, gyerekek számára fenntartott terület, felfújható várak a gyerekeknek, öltözőhelyiségek, strandbárok, vízimentők.

gyerekbarát strand

PLAYA DEL CAMISÓN

Elhelyezkedés: Las Américas, Tenerife déli részén.

Megközelítés: Gyalogosan, és babakocsival is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel is elérhető. Las Américas népszerű sétálóutcája 3 perc sétára van. 

Parkolás: A környező utcákban lehetséges, és a promenádon lehet elsétálni a strandig. A bejárthaoz közel parkolóház is található a közeli bevásárló központban. 

Homok: Csodálatosan szép, 350 méter hosszú arany színű homokos part.

Vízminőség: KÉK zászlós strand, ami a legjobb minősítést jelenti.

Óceánról: Hullámtörő sziklákkal van védve a strand, így csekély hullámzás, lassú mélyülés jellemző ezen a parton.

Szolgáltatások: Frekventált helyen található a strand. Elhelyezkedéséből adódóan nagyon sokféle szolgáltatás elérhető gyalogosan is. 3 lehetősége van ezen a strandon, a strandon a beach bar kérhetsz ételt vagy italt, vagy a promenádon a strand mellett, vagy kicsit feljebb a stranddal párhuzamosan Las Américas bevásárló utcájában ahol a Hard Rock kávézó, exkluzív éttermek, butikok, boltok és bárok is megtalálhatóak. A közelben található Las Américas bevásárló utcája, és mindkét irányból további két népszerű strand található a szomszédságában. A strand közelében rengeteg étterem, bár és bevásárlóközpont, hotelek is található a környéken. Vannak mosdók, zuhanyzók, WC-k, napozóágyak és napernyők, öltözőhelyiségek, strandbárok, vízimentők.

gyerekbarát strand

Azoknak akik a medencét kedvelik inkább szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy Tenerifén a 4és 5 csillagos hotelekben fűthető medencék vannak, így télen is 26-27 fokos medencében fürödhetnek a gyereke. Sós és édesvizes medencék egyaránt megtalálhatóak a hotelekben, valamint kifejezetten kisgyermekeknek is vannak medencék és foglalkozások. 

Részletekről, hogy melyik hotelekben milyen szolgáltatás elérhető kérd utazási szakértőink segítségét, akik a gyermekek életkorának és igényeinek megfelelő legjobb hoteleket fogja ajánlani a számodra.

Ha tetszett a cikkünk, és úgy érzed hasznos lenne másoknak is, akkor oszt eg az alábbi felületek bármelyikén keresztül.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Kerüld el a buktatókat, amik elronthatják a nyaralásod!

Legyen gondtalan Neked is a tenerifei pihenésed!

Töltsd le a kalauzunkat, és eláruljuk, mi az a 7+1 dolog, amivel garantálhatod, hogy a tenerifei nyaralásod életed egyik legszebb élménye legyen.
Tipp Tenerife