+36 29 998 555 (H.-P.: 10:00-18:00)

Turisztikai engedélyszám:  I-0004569.1      BFKH szám: TO-000103

Holidayintenerife.eu logo hosszúkás

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ, amit vétek kihagyni.

Foglald le most 30%-os kedvezménnyel az ősz-téli utazásodat a csodálatos Tenerife szigetére!

Tenerifei utazás ősszel és télen

Aktív pihenésre vágysz, vagy inkább sütkéreznél a napsütésben egy koktéllal a kezedben?

A szigeten programokban nincs hiány, földön, vízen, levegőben megtalálod az egyéni igényeidnek megfelelő időtöltést, ezért ideális választás a sziget azoknak is akik szeretik felfedezni, megismerni és bejárni az új helyeket utazásaik alkalmával. Ide kattintva megnézheted a nálunk foglalható programokat. 

A nyugodt pihenéshez pedig rengeteg hotel közül választhatsz,erről ide kattintva tájékozódhatsz, természetesen ennek megszervezésében segítünk neked, személyre szabott igényeidnek megfelelően,  hiszen mi itt vagyunk a szigeten, ismerjük a helyszíneket, beszélünk spanyolul, nem kell neked bajlódni és időt energiát vesztegetni, hogy a google térképen próbálod bogarászni, vajon jó helyen van-e az általad választott hotel.

Ez egy csodálatos sziget, pálmafákkal, napsütéssel, ahol a homokos óceánparton élvezheted télen is a napsütést, és a nyaralás végén feltöltődve, kipihenve mész haza. Fontos, hogy Tenerife biztonságos, és itt nincsenek mérges pókok, és nem kell a szúnyogoktól sem félni, az emberek barátságosak, és mindig pozitívak, az időjárás pazar, a spanyol ételek finomak, a jó hangulat garantált.

Szeretnél többet megtudni a szigetről, akkor ajánlom figyelmedbe az útikönyvünket, amelyből sok hasznos információt megtudhatsz a szigetről ideutazás előtt.

Nyilvánvaló tény, hogy minél közelebb kerülsz az utazás időpontjához annál drágábbak lesznek a szállások és repülőjegyek, illetve vészesen fogyni kezdenek, vagy netán márcsak az átszállásos repülés kellemetlensége marad, vagy az sem, ha te sem szeretnél így járni, érdemes már most lefoglalni, és így 30%-os kedvezménnyel utazhatsz Tenerifére!

Tenerife TOP 10 vonzereje, amiért a turisták kedvelt utazási célpontja lett:

Szeretnél többet megtudni a szigetről, akkor ajánlom figyelmedbe az útikönyvünket, amelyből sok hasznos információt megtudhatsz a szigetről ideutazás előtt.

Abama beach Tenerife útikönyv vélemény
Útikönyv. Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme.

Utazás Tenerifére?

Összeszedtük röviden pár pontban, miért előnyös ezt a szigetet választani egy őszi-téli pihenéshez:

Tenerifei csodálatos naplemente - Amit Te is láthatsz, ha megnyered a nyereményjátékunkat.
A 30%-os kedvezmény az alábbi szolgáltatásainkra érvényes csomagban, amelyekről részletesebben, a weboldalunkon tájékozzódhatsz:

A kedvezmény csomagban vehető igénybe az őszi-téli időszakra tervezett utazásokra(érvényes a 2023.10.01-től megkezdett utazásokra).

Ha kedvet kaptál a tenerifei nyaraláshoz az ajánlatkéréshez kattints ide, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, ennek elkészítése 1 percet vesz igénybe. A beérkezett kérésed alapján kollégáink elkészítik a személyre szabott ajánlatot, egyéni igényeidnek megfelelően, és most mindezt 30%-os kedvezménnyel. 

Facebook